Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το AthensCon

Στις 14 και 15 Νοεμβρίου, διεξάγεται στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις των τελευταίων ετών, το AthensCon. Ο χώρος θα μετατραπεί για 2 μέρες σε μια μεγάλη έκθεση για τα comics, τα games και όχι μόνο και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στη λίστα των καλεσμένων που θα παραβρεθούν συμπεριλαμβάνονται οι Alan Grant, Arti Shah, Carlos Pacheco, Claudio Castellini, Ευγένιος Τριβιζάς, Guillermo Ortego, John Marc DeMatteis, Μίλτος Γερολέμου, Peter Allen David, Silvia Ziche, Tabitha Lyons), 53 γνωστοί σκιτσογράφοι/εικονογράφοι από τη χώρα μας, αλλά και νέοι που ξεδιπλώνουν τώρα το ταλέντο τους.



Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα υπάρχουν sessions για αυτόγραφα χωρίς επιπλέον χρεώσεις, ενώ κάποια έργα θα πωλούνται υπογεγραμμένα από τους ίδιους τους δημιουργούς. Στην έκθεση θα υπάρχει ακόμη ο Στρατηγός Lee από τους Dukes και ο K.Ι.Τ.Τ. από το Knight Rider, ενώ θα διεξαχθούν και τέσσερα σεμινάρια Water Dance με τον Μίλτο Γερολέμου από το Game of Thrones. Ακόμη, θα υπάρξουν ομιλίες και εργαστήρια ειδικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος. Στα του gaming, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά events, τουρνουά και κουίζ με δώρα, αλλά και ένα special cosplay photo contest. Η πρώτη AthensCon σάς περιμένει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να φτάσετε στο χώρο της εκδήλωσης δωρεάν μέσω του «UberX». Περισσότερα για το event μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*