Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο PokéWalk Event

Το Neolaia.gr και το Vodafone CU διοργανώνουν το πρώτο Pokémon GO Walk Event στους δρόμους της Αθήνας και δίνουν ραντεβού την Κυριακή στις 18.30 ξεκινώντας από το σταθμό του μετρό Κεραμεικός στο Γκάζι, έξω από το μαγαζί KUDU «The Workshop» (Βουτάδων 28). Σκοπός είναι να γίνει μια βόλτα γεμάτη Pokémon και μάχες, ακολουθώντας τον πεζόδρομο μέχρι το Θησείο. Σε διάφορα σημεία της…πορεία θα υπάρχουν Lure Modules στα PokéStops, ενώ στο event θα δώσουν το «παρών» και cosplayers με θέμα Anime.



Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων Pokémon και η ανταλλαγή tips για περισσότερο XP. Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του στο facebook.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • valkongr
    • Στο μεταξύ όταν πας να ανανεώσεις με paypal , σου βάζει λιγότερα από αυτά που επέλεξες. Ναι προφανώς και έχει νταβατζιλίκι η paypal, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ή ΧΡΕΩΣΕ 5.40 ΟΧΙ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ 4.40. Α Π Α Τ Η

*