Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένο και διευρυμένων επιλογών Window 10 Store ετοιμάζει η Microsoft

*
Φαίνεται πως η Microsoft προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στο Windows 10 Store της, έτσι ώστε να το παρουσιάσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς ανανεωμένο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Windows Central, θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στο layout, στο περιβάλλον χρήσης, στα εικονίδια, αλλά και στα animations. Θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία στα μεγάλα downloads (όπως πχ. στα games), ενώ η Microsoft αναμένεται να είναι πιο χαλαρή σε ό,τι αφορά τους κανόνες για να μπει μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στόχος αυτής της απόφασης είναι να συγκεντρωθεί ακόμη περισσότερο υλικό και έτσι οι χρήστες να μην χρειάζεται να κατεβάζουν οτιδήποτε σημαντικό εκτός του περιβάλλοντος του λειτουργικού. Μένει να δούμε τι από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθεί, αλλά και πως θα υλοποιηθεί τελικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*