Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωρίστε το ταχυδρομείο ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ετοίμασε μια εκδήλωση-έκπληξη για τους Έλληνες fans της. Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου, το Ταχυδρομείο Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη ανοίγει τις πόρτες του στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή. Εκεί θα φιλοξενηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «από πάντα δίπλα σου» και απευθύνεται σε αυτούς που βρίσκονται πάντα εκεί για να μας στηρίξουν, να μας βοηθήσουν, να μας ενθαρρύνουν και να μας συμβουλέψουν. Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη προτρέπει λοιπόν τους πάντες να σκεφτούν τους δικούς τους ανθρώπους και με τη βοήθεια της ομάδα του Ταχυδρομείου, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ένα γράμμα στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να το ρίξουν στο ειδικό ταχυδρομικό κουτί.



Το Ταχυδρομείο θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 12.00 έως τις 20.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 έως τις 18.00. Η αποστολή μηνυμάτων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά στον αριθμό 2109287707 από τις 09.00 έως τις 18.00 και ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης www.ygeiaspavlides.gr.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*