Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλάσιος δωρεάν χώρος αποθήκευσης στο OneDrive

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει (για περιορισμένο χρονικό διάστημα) στους χρήστες της cloud υπηρεσίας της 30GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, ενώ η προσφορά ισχύει για τους κατόχους Android, Windows Phone και iPhone smartphones. Η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας φαίνεται πως έρχεται -κυρίως- ως απάντηση στα προβλήματα που αντιμετώπισαν πολλοί χρήστες iPhone όταν προσπάθησαν να κάνουν αναβάθμιση του λειτουργικού των συσκευών τους στο iOS 8, μιας και αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «όσοι ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν το iOS 8, δεν θα χρειαστεί να διαγράψουν φωτογραφίες ή εφαρμογές προκειμένου να εξασφαλίσουν χώρο αποθήκευσης για το update».



Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η Microsoft προσέφερε μέχρι πρότινος 15GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive, ωστόσο οι χρήστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη προσφορά, θα πρέπει να σπεύσουν γρήγορα καθώς τα δωρεάν 30GB ισχύουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*