Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακή αύξηση των χρηστών της μουσικής υπηρεσίας Spotify

To Spotify, η μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο και την Ελλάδα, ανακοινώνει  την εντυπωσιακή αύξηση της συνδρομητικής του βάσης, αγγίζοντας πλέον τους 40 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, με μεγάλη απόσταση από τους ανταγωνιστές του. Τα δύο τελευταία χρόνια, η υπηρεσία music streaming Spotify έχει καταφέρει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της premium έκδοσης θεαματικά από τα 15 εκατ. στα 40 εκατ. διευρύνοντας την απόσταση από την υπηρεσία Apple music, η οποία αριθμεί 17 εκατ. συνδρομητές. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο συνολικός αριθμός χρηστών του Spotify (free και  premium) που έχει φτάσει τους 100 εκατ. συνδρομητές.



Το Spotify πράλληλα, είναι ένα premium και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο που παρέχει στις εταιρίες τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στοχευμένα με ιδιαίτερα display, video και audio formats.  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω Η/Υ, mobile devices, Playstation και φυσικά μπορεί κάποιος να απολαύσει μουσική μέσα στο αυτοκίνητο και από την τηλεόραση (συνδέοντας το κινητό του μέσω Bluetooth ή wi-fi). Διαφημιζόμενοι σε όλο τον κόσμο, επιλέγουν το Spotify για να προωθήσουν τα  προιόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα απόλυτα Brand Safe και uncluttered περιβάλλον, με υψηλό viewability και συνδέοντας τα προϊόντα τους με ένα brand αγαπητό και υψηλής αξίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*