Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει η εφαρμογή Film Closet

Το Film Closet, η δημοφιλής εφαρμογή των σινεφίλ, επιστρέφει ανανεωμένη στο Windows Store. Το FilmCloset αποτελεί μια εύχρηστη αποθήκη πληροφοριών για τις ταινίες που κυκλοφορούν ή αναμένεται να βγουν στις αίθουσες. Η εφαρμογή η οποία έχει δημιουργηθεί από τον Βαγγέλη Διατσίγκο (φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών) και βοηθάει τους χρήστες όχι μόνο να αναζητήσουν νέες ή παλιές ταινίες, αλλά να βρουν κριτικές και trailers ή ακόμα και να δημιουργήσουν τις δικές τους watchlists αγαπημένων ταινιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Film Closet προσφέρει εύκολη αναζήτηση σε ένα όμορφο και εύχρηστο λειτουργικό περιβάλλον. Η εφαρμογή διαθέτει πληροφορίες για περισσότερες από 60.000 ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.



Η νέα έκδοση (2.0.0.3) επιτρέπει την οργάνωση των ταινιών που υπάρχουν στον υπολογιστή του χρήστη, καθώς έχει την δυνατότητα να διαβάσει όλες τις ταινίες που είναι αποθηκευμένες και να δώσει όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για αυτές. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να βάλει σε λίστα τις ταινίες που έχει δει και αυτές που επιθυμεί να δει, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο ένα αρχείο. Μέσω του Film Closet, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει και υπότιτλους σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμεί και να τις ενσωματώσει στις ταινίες του, ενώ μέσω του ξεχωριστού video player οι υπότιτλοι εμφανίζονται  απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Τέλος, το Film Closet είναι διαθέσιμο στο Windows Store για Windows 8.1 και Windows Phone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Η καλυτερη στο ειδος της. Εχουν γραψει και ξενα περιοδικα πληροφορικης για αυτη την εφαρμογη. Επισης εχουν παρει συνεντευξη στο παλικαρι απο NYT και δειχνει απιστευτα προσγειωμενος.

      Του ευχομαι να φυγει απο αυτη την χωρα οσο το δυνατον συντομοτερα, αν και λεει οτι θελει να το παλεψει, αλλα τετοιοι ανθρωποι ΔΕΝ πρεπει να κρατιουνται "ομηροι" απο χωρες σαν και την δικη μας ;)

*