Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon άνοιξε το πρώτο της παραδοσιακό βιβλιοπωλείο

Εκτός από το online βιβλιοπωλείο που διαθέτει, η Amazon αποφάσισε να πουλάει βιβλία και… με τον «παραδοσιακό» τρόπο, αφού -μετά από σχεδόν 20 χρόνια- ανοίγει το πρώτο της φυσικό βιβλιοπωλείο. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στο University Village στο Seattle των ΗΠΑ και ονομάζεται Amazon Books. Η εταιρεία αναφέρει ότι το κατάστημα δεν θα λειτουργεί ακριβώς με τον «παραδοσιακό» τρόπο, ενώ θα βασίζεται σε στοιχεία από το Amazon.com -σε αυτά περιλαμβάνονται οι αξιολογήσεις των πελατών, οι συνολικές πωλήσεις και η δημοτικότητα του κάθε βιβλίου από το Goodreads- μέσω των οποίων θα αποφασίζεται το ποια βιβλία θα διατίθενται. Εκτός από την πώληση βιβλίων (πάνω από 5.000 τίτλοι), η Amazon δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν συσκευές όπως είναι τα Kindles, Echo, Fire TV, και Fire Tablets. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να αξιολογούν τα βιβλία, ενώ οι τιμές ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.


Το κατάστημα θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, εκτός από τις αργίες. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι το University Village θα είναι η μόνιμη θέση του Amazon Books, κάτι που σημαίνει ότι το κατάστημα δεν αποτελεί pop-up shop. Τέλος, όπως αναφέρει η  αντιπρόεδρος της Amazon Books Jennifer Cast, το εν λόγω κατάστημα αποτελεί μια φυσική συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στο website της Amazon εδώ και 20 χρόνια, ενώ οι ιθύνοντες της εταιρείας ήδη σχεδιάζουν να επεκτείνουν αυτή τη νέα δραστηριότητα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από την Amazon. Μένει μονάχα να δούμε αν θα πετύχει το «πείραμα».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*