Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Mozilla ανανεώνει τον Firefox Focus για κινητά, προσθέτωντας νέα χαρακτηριστικά για την ασφάλειά σας

*
Η ομάδα ανάπτυξης της Mozilla ανανεώνει τον Firefox Focus, τον browser για Android και iOS. Ο Firefox Focus έχει πλέον καινούργιο look, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και dark theme. Η σημαντική αλλαγή όμως, βρίσκεται στο κομμάτι της ασφάλειας και των προσωπικών δεδομένων. Ο νέος browser έχει ένα κουμπάκι σε σχήμα ασπίδας το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα για να απενεργοποιήσετε τους trackers. Επιπλέον, διαθέτει καινούργιο και πιο εύχρηστο μοντέλο αυτόματης συμπλήρωσης κωδικών. Αργότερα το 2021 θα προστεθεί και λειτουργία δημιουργίας password για apps καθώς και η δυνατότητα να ξεκλειδώνετε συγκεκριμένα accounts χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Με τις αλλαγές της πολιτικής της Microsoft στο Store των Windows 11, η Mozilla θα προσθέσει τον Firefox Focus και στο επίσημο Microsoft Store αργότερα φέτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*