Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλοκαιρινά προϊόντα από τα Public

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, εισερχόμενοι δυναμικά στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι. Διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών! Σ΄ αυτό το πλαίσιο τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες: την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ με εκλεπτυσμένο design και προσιτή τιμή και την ελληνική εταιρεία TerraNation η οποία προσφέρει καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.



Tα Public συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα με την SBS διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, την πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη. Ταυτόχρονα τα Public διαθέτουν και τα προϊόντα της TerraNation™, μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε ποιοτικό εξοπλισμό για την παραλία. Τα προϊόντα της TerraNation™ περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και ιδιαιτέρως απορροφητικές πετσέτες αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά. Όλα είναι αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης, σχολαστικής έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών και έχουν ως στόχο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους προσφέροντας μοναδικό design, ποιότητα, ασφάλεια, σιγουριά και χαλάρωση όπου κι αν βρίσκονται.



Τέλος, τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Αγόρι, Micro, Nerf, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys ενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*