Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο concept image για το Star Wars Land

H Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο concept image όπου παρουσιάζεται το πως θα μοιάζει το Star Wars Land όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Θα βρίσκεται στο Disney World του Ορλάντο και σύμφωνα με την Disney Parks θα αποτελεί το μεγαλύτερο single-themed expansion του πάρκου έως σήμερα. Τριγύρω του θα βρίσκονται τεράστιοι βράχοι, σαν πύργοι και το concept art επικεντρώνεται σε πράγματα οικεία για τους fans του Disney World, όπως αγορές, κτίρια και περιοχές προσγείωσης. Με μια προσεκτική ματιά θα δείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το Millennium Falcon, ενώ για την ώρα, είναι αβέβαιο αν το πάρκο θα έχει ως κύρια θέματα τις προηγούμενες τριλογίες ή τη νέα που ξεκίνησε με το Star Wars: The Force Awakens. Τέλος, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που το πάρκο θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*