Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο James Bond επανέρχεται στα επιτραπέζια με το SPECTRE: The Board Game

*
Με το SPECTRE: The Board Game της Modiphius Entertainment, ο James Bond επανέρχεται στο προσκήνιο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Το ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες δεν υποδύονται τον 007 ή άλλους πράκτορες της MI6. Αντιθέτως θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε κακοποιούς της σειράς ταινιών, όπως οι Ernst Stavro Blofeld (You Only Live Twice), Rosa Klebb (From Russia, with Love) και Raoul Silva (Skyfall).



Στο SPECTRE: The Board Game έως και τέσσερεις παίκτες συναγωνίζονται για το ποιός θα αναδειχτεί ο Number 1 της Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion (SPECTRE), του οργανισμού που βρίκεται σε διαρκή αντιπαράθεση με τον James Bond τα τελευταία χρόνια.

Στην αντίπερα όχθη, ο James Bond, που κινούμενος με βάση το νούμερο που δείχνει κάθε φορά ένα ζάρι, προσπαθεί να μπλοκάρει τις κινήσεις των παικτών, προσθέτοντας στο παιχνίδι το στοιχείο της στρατηγικής. Δεν μπορεί να ανακόψει τελείως την πορεία τους, όμως καθυστερεί την πρόοδό τους.

Το SPECTRE: The Board Game θα γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*