Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kojima αποκάλυψε το πρόγραμμα HideoTube

Ο Hideo Kojima έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλάκις πως ασχολείται με πολλά και διάφορα, πέραν του development και της καθοδήγησης της ομάδας του. Στο πλαίσιο της συνεργασία του με την Konami, ο Ιάπωνας δημιουργός είχε σημειώσει πως θα δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με την ονομασία Kojima Station. Πλέον, μετά την απομάκρυνσή του από την ιαπωνική εταιρεία, την ανεξαρτητοποίησή του και την πρώτη του συνεργασία με τη Sony για ένα PlayStation game, ο ταλαντούχος δημιουργός ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία HideoTube. Μάλιστα, ανέβασε στο Twitter και μια εικόνα από το πρόγραμμα, το πρώτο από τα επεισόδια του οποίου παρακολούθησε όσο βρισκόταν στο αεροδρόμιο.



Μάλιστα, η βοηθός του έχει ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία, καθώς και μία ακόμη που τον δείχνει σε ένα αυτοκίνητο, να συνεχίζει τη θέαση. Σύντομα, φανταζόμαστε, θα μάθουμε περισσότερα.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ ωραία νέα.
      Στοιχηματίζω ότι ο Kojima με τα νέα που θα ανακοινώσει θα ξετρελάνει από χαρά πολύ κόσμο.

*