Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Viewtiful Joe η νέα φιγούρα της First 4 Figures

Η First 4 Figures συνεχίζει ακάθεκτη με την παραγωγή υψηλής ποιότητας φιγούρων, με τα τελευταία χρόνια να έχει παρουσιάσει εκπληκτικά αγαλματίδια αγαπημένων ηρώων της SEGA, Nintendo, Capcom κ.α. Εδώ και μερικά 24ωρα ξεκίνησαν τα pre-orders της νέας φιγούρας της First 4 Figures και αυτή τη φορά πρόκειται για τον Viewtiful Joe. Παράλληλα με την ανακοίνωση του συγκεκριμένου προϊόντος λανσάρεται μία νέα σειρά η οποία θα επικεντρώνεται σε γνωστούς video game ήρωες της Capcom και θα τιτλοφορείται “Capcom All-Stars”. Ο Viewtiful Joe βρίσκεται αυτή την στιγμή προς pre-order με δύο διαφορετικές εκδόσεις, με συνολικά 1300 αριθμημένα αντίτυπα (η exclusive version ανέρχεται στα 450). Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στις υπόλοιπες πληροφορίες γύρω από τις καινούργιες φιγούρες εδώ και εδώ, ενώ στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε μερικές φωτογραφίες από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Capcom.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*