Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράδοση πίτσας με robot εξετάζει η Domino’s

Φαίνεται πως η Domino’s ετοιμάζεται για το μέλλον με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα νέο project, στο οποίο χρησιμοποιούνται ρομπότ για την παράδοση πίτσας. Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει στη Νέα Ζηλανδία και η Domino’s περιγράφει το DRU (Domino’s Robotic Unit) ως το πρώτο αυτόνομο όχημα παράδοσης πίτσας στον κόσμο. Το DRU έχει 4 ρόδες, δημιουργήθηκε στην Αυστραλία και μπορεί να κάνει παραδόσεις διανύοντας 32 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.



Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει είναι 32χλμ. την ώρα, ενώ έχει ύψος 1 μέτρο. Μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα 10 πίτσες σε ειδικό θερμαινόμενο χώρο που ανοίγει μόνο με την εισαγωγή ειδικού κωδικού που γνωρίζει μόνο ο πελάτης. Δείτε ένα video από το ιδιαίτερο αυτό project στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*