Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρεμιέρα για το Wayward Pines

Το πέπλο μυστηρίου του «Wayward Pines», της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του FOX κάλυψε για λίγο την Αθήνα, σε ένα μοναδικό VIP screening που διοργάνωσε η FOX International Channels Greece, σε συνεργασία με το ClickDelivery.gr, προβάλλοντας το πρώτο επεισόδιο πριν την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Το «Wayward Pines» είναι το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα του σκηνοθέτη M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός κ.α.), με βασικό πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ, Matt Dillon (Crash, There’s Something About Mary). Το εξαιρετικό cast περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κάτοχο βραβείου Όσκαρ Melissa Leo (The Fighter), την υποψήφια για Όσκαρ και Emmy, Juliette Lewis (Cape Fear, Natural Born Killers), τον υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Terrence Howard (Hustle & Flow, Empire), την Carla Gugino (Sin City, American Gangster) και τον Toby Jones (Hunger Games, Capote)! H νέα σειρά κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Μαΐου αποκλειστικά στο FOX και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:30. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.
Φανταστείτε την ιδανική Αμερικανική πόλη… όμορφα σπίτια, περιποιημένα γκαζόν, παιδιά που παίζουν ασφαλή στους δρόμους. Φανταστείτε, επίσης, να μην μπορείτε να φύγετε ποτέ από αυτήν και να μην έχετε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Καλωσορίσατε στο Wayward Pines. Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα «Pines», του Blake Crouch, το «Wayward Pines» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ 10 επεισοδίων, στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke (Matt Dillon) φτάνει στην επαρχιακή πόλη, Wayward Pines, στο Idaho, αναζητώντας τα ίχνη δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων, που αγνοούνται. Σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φύγει από αυτή την πόλη, ζωντανός!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*