Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη social χαρακτηριστικών στο Enternity

Σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει κατά καιρούς τις διάφορες μικρο-αλλαγές που κάνουμε στο Enternity, με απώτερο σκοπό να βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία πλοήγησης που θέλουμε να σας προσφέρουμε. Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η φάση ενσωμάτωσης μιας μεγάλης social πλατφόρμας που από εδώ και στο εξής θα σας και θα μας συνοδεύει. Ο στόχος μας με αυτό το social κομμάτι είναι να μπορέσετε να παρακολουθήσετε καλύτερα τις συζητήσεις που γίνονται στο site, αλλά και να έχετε άμεσα επαφή με το που σχολίασαν οι φίλοι σας ή οι χρήστες που παρακολουθείτε και σας ενδιαφέρει να διαβάζετε τις απόψεις τους. Αρχικά, αφού κάνετε log in, πλέον θα μπορείτε να βλέπετε δύο ειδών ενημερώσεις: αυτές για τα PMs και αυτές για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει μέσα στο site. Οι ενημερώσεις αυτές εμφανίζονται στο σημείο που σημειώνουμε στην παρακάτω εικόνα.



Πατώντας πάνω στον αριθμό των μηνυμάτων του inbox σας, μπορείτε να μπαίνετε στο συγκεκριμένο σημείο και να τα διαβάζετε. Η σημαντική προσθήκη έχει να κάνει όμως με τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις. Οι τρόποι που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις διαβάσετε είναι δύο: α) είτε να κάνετε click πάνω στον αριθμό (δηλαδή πάνω στο avatar του λογαριασμού σας), είτε να πατήσετε πάνω στο όνομα του username σας. Στην πρώτη περίπτωση θα δείτε ένα drop-down παράθυρο που θυμίζει την αντίστοιχη λειτουργία του facebook. Εκεί, θα δείτε όλη τη δραστηριότητα που έχετε επιλέξει να σας εμφανίζεται με την εξής μορφή.



Σε όποια από τις ενημερώσεις κάνετε click, θα οδηγηθείτε και σε διαφορετικό link για να διαβάσετε πχ. το μήνυμα που άφησε ένας φίλος σας σε ένα νέο ή στο forum. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση των posts που θέλετε, μπορείτε να πατήσετε πάνω στο “Mark as read” και θα εξαφανίσετε τον αριθμό. Στην περίπτωση που πατήσετε «Εμφάνιση όλων» θα οδηγηθείτε στο ίδιο link που θα σας έβγαζε και ένα click από την κεντρική σελίδα στο username σας. Εδώ είναι το κεντρικό panel των ενημερώσεών σας.



Πως δέχεστε τώρα όλες τις ενημερώσεις; Αρχικά, ενημερώσεις μπορείτε να δεχτείτε είτε από ενέργειες που γίνονται από το site σε προϊόντα, είτε από άλλους χρήστες. Τυπικά, μπορείτε να ακολουθείτε τις ενέργειες προϊόντων και χρηστών. Για να ακολουθήσετε ένα προϊόν, πηγαίνετε σε ένα νέο που σας ενδιαφέρει και στο κάτω μέρος του θα δείτε (αν υπάρχει περασμένο), το προϊόν στο οποίο αναφέρεται (πχ. DriveClub). Πατώντας πάνω στο πλήκτρο “Follow” που θα βρείτε στο σημείο που φαίνεται παρακάτω στη φωτογραφία, θα δέχεστε ενημέρωση όποτε αναρτηθεί ένα άρθρο που το αφορά.



Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα προϊόν, αν σε ένα νέο στο επάνω μέρος πατήσετε πάνω στην επιλογή «ταυτότητα προϊόντος».



Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε τόσο να βαθμολογήσετε ένα προϊόν (για να πάρετε πόντους για ένα διαγωνισμό πχ.), αλλά και όλα τα νέα και αφιερώματα που έχουν γραφτεί στο site. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε κι εδώ το πλήκτρο “Follow” στο επάνω μέρος.


Αν θέλετε να σταματήσετε να ακολουθείτε ένα προϊόν δεν έχετε παρά να πάτε στα αντίστοιχα δύο πεδία που περιγράψαμε παραπάνω και στο σημείο που βρισκόταν το πλήκτρο “Follow” θα βρείτε το “Unfollow”. Τόσο απλά.



Αν τώρα έχετε εντοπίσει ένα χρήστη που είναι φίλος σας ή σας αρέσει η κουβέντα (ή ο τσακωμός) μαζί του, δεν έχετε παρά να βρείτε το προφίλ του πατώντας πάνω στο username του (από κάποιο νέο πχ.). Τότε θα οδηγηθείτε στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού του.



Εδώ μπορείτε να δείτε τα στοιχεία που έχει δηλώσει, τους χρήστες που τον ακολουθούν, αλλά και τα προϊόντα που ακολουθεί. Ταυτόχρονα στο επάνω μέρος μπορείτε να δείτε και το κλασικό πλήκτρο “Follow” για να ενημερώνεστε για κάθε νέα του ενέργεια.



Ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ενημερώνεστε όταν γίνεται ένα σχόλιο σε ένα νέο που σας ενδιαφέρει (από τον οποιονδήποτε). Για να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν έχετε παρά να μπείτε στο άρθρο, να πάτε στο κάτω μέρος, στα σχόλια, και να πατήσετε πάνω στο πεδίο «Παρακολούθηση θέματος».



Και εδώ, για να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν έχετε παρά να πατήσετε στο ίδιο σημείο την επιλογή «Διακοπή παρακολούθησης θέματος». Τελευταίο σημείο που αξίζει να προσέχετε είναι το Activity Box που είναι τοποθετημένο στο δεξί μέρος του site, πάνω από τον τομέα των τελευταίων Top 10. Εκεί βλέπετε συγκεντρωμένη όλη την τελευταία δραστηριότητα των φίλων σας και των προϊόντων που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε.



Κάτι τελευταίο που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πως οι ενημερώσεις μπορούν να σας έρχονται και σε μορφή e-mail, αν το επιλέξετε μέσα από το προφίλ σας στο κάτω μέρος της σελίδας. Το ειδικό κουτάκι που το καθορίζει βρίσκεται μετά το πεδίο για τα ενδιαφέροντά σας και πριν από την αναφορά των πόντων που έχετε μαζέψει για τον τρέχοντα διαγωνισμό (και αυτό προσθήκη του τελευταίου update).



Ευελπιστούμε αυτές οι αλλαγές να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε καλύτερα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Όπως αντιλαμβάνεστε, η χρήση των social λειτουργιών από πλευράς σας θα μας βοηθήσουν να τις βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, οπότε αν έχετε κάποια πρόταση, μην ξεχάσετε να την κάνετε στο ειδικό θέμα του forum μας.

Οι αλλαγές έρχονται να συνοδεύσουν και τη νέα εκπομπή του Enternity "Hardware in 7 Minutes", στο πλαίσιο της ενότητας "Ctrl+Alt+Del: The Tech Show". Μπορείτε να βρείτε όλα τα video και τα θέματα της ενότητας (εκτός από το κανάλι μας στο YouTube) και εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
41 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kokouman
    • Πολυ καλες ολες οι αλλαγες και ειναι θετικο που εξελισσεται το site σε τετοιο βαθμο.Το μονο που με ενοχλει ελαχιστα εως καθολου ειναι οι ειδοποιησεις αφου μαζευονται πολλες σε μικρο χρονικο διαστημα.Καποια στιγμη λογικα θα το αλλαξετε και αυτο πιστευω και θα το αναβαθμισετε.Κατα τα αλλα για αρχικο σταδιο ολα ειναι πολυ ωραια,

    • Scott_Pilgrim
    • Mε άλλα λόγια ο μεγάλος αδερφός/κατίνα έρχεται και στο Enternity! :P

      Πέρα από την πλάκα πολύ ευχάριστες προσθήκες. Keep them coming παιδιά!

    • mysterious
    • Ωραίες οι αλλαγές παιδιά και ειδικά το enternity activity(πάνω δεξιά και πάνω από τα τελευταία blogs)το γουστάρω τρελά καθώς δίνει μια real time αίσθηση. ;)

      Αλλά μιας και ζητάτε την γνώμη μας για αλλαγές κοιτάξτε ρε παιδιά να απομακρύνετε την επιλογή της αναφοράς από την επιλογή του like καθώς είναι εύκολο να πατήσεις κατά λάθος(ειδικά αν μπαίνεις από κινητή συσκευή)την αναφορά.Ας μπει στην άλλη πλευρά του σχολίου.Κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές την πάτησα κατά λάθος.Μια-δυο φορές το είπα όταν το έκανα αλλά μετά βαρέθηκα.Μέχρι και σένα έκανα Παύλο αναφορά!XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧA :D

    • alex4444
    • Η πιο σημαντικη αναβαθμιση! Οι social λειτουργιες ειναι απιστευτα βολικες, ξεκιναω τα follows σιγα σιγα!

    • monstermax
    • Καλές προσθήκες, ξεχωρίζω το Παρακολούθηση θέματος που με ενδιαφέρει και περισσότερο.

    • geocool
    • Πολύ όμορφη προσθήκη , βέβαια το public activity είναι λίγο υπερβολικό, χάνεις τελείως το privacy. Υπάρχει τρόπος να επιλέξεις τι είναι Private και τι Public ?

      Επίσης ρε παιδιά βγάλτε το See More - Link από το copy, είναι πολύ δύσχρηστο. Θέλω να κάνω copy/paste κανένα όνομα τίτλου και έχω και το link δίπλα. Όποιος θέλει να βάλει το link εκεί που θα κάνει paste θα το βάλει και όποιος δε θέλει θα το αφαιρέσει έτσι και αλλιώς.

    • Sephiroth
    • geocool, σε πρώτη φάση είναι όλα τα activities (που περιγράφω παραπάνω) public. Απλά δεν μιλάμε για ενέργειες που πρέπει να "κρυφτούν" πχ.

      Θα το δούμε μπας και στην πορεία το αλλάξουμε/παραμετροποιήσουμε, αλλά το κοιτάμε εν καιρώ. Ας δούμε σε πρώτη φάση το πως προχωράει.

      Αυτό με το See More το ψάχνουμε, θα το λύσουμε τις επόμενες μέρες παιδιά, λίγο υπομονή, απλά είχαμε τρελά θέματα με κλοπές κειμένων

    • GamingFun
    • Η οποιαδήποτε αλλαγή προς το καλύτερο είναι καλοδεχούμενη. Αλλά πρέπει να ασχοληθεί κανείς για να τα μάθει/συνηθίσει, οπότε η ωφέλεια του κάθε χρήστη εναπόκειται στον ίδιο.
      Κάποτε θα τα δω και λογικά θα καταφέρω να τις μάθω...
      Συγχαρητήρια που κάνατε τις αλλαγές και έτσι όσοι θέλουν θα επωφεληθούν από όλα αυτές τις αλλαγές.

    • tasosdimakis
    • Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια παιδια για ολα αυτα που μας προσφερεται και την απιστευτη δουλεια που κανετε για την οποια βελτιωση του site.μπραβο σας!!!!

    • dimidour
    • Πριν από εμάς για εμάς που έλεγαν παλιά! Μπράβο! Δεν είναι τυχαία η επισκεψιμότητα στο site σας!

*