Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύνδεση Amazon Prime και Twitch Prime

Κατόπιν της απαίτησης της πλειοψηφίας των πελατών της υπηρεσίας Amazon Prime που επιθυμούσαν τη σύνδεσή της με τους Twitch Turbo λογαριασμούς τους, όπως ανακοίνωσε εκ μέρους της Twitch ο Robin Fontaine, αυτό έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των υπηρεσιών Twitch Prime και Amazon Prime θα έχουν κάθε μήνα αρκετές έξτρα παροχές όπως άμεση πρόσβαση στον Tyrande Whisperwind, το νέο ήρωα του Hearthstone ή στο νέο indie game το Streamline. Επιπλέον θα υπάρχουν εκπτώσεις σε νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών που πωλούνται μέσω του Amazon τόσο για την περίοδο των προπαραγγελιών όσο και για τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα. Ακόμα, στο Twitch, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν οτιδήποτε θέλουν δίχως διαφημίσεις, θα έχουν στη διαθεσή τους αποκλειστικά emotes και chat badge αλλά και μια δωρεάν συνδρομή σε κανάλι κάθε 30 ημέρες. Για την ώρα, η υπηρεσία Twitch Prime service είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*