Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα κανάλια της Nova έχουν εξαφανιστεί από τους «πειρατικούς» IPTV servers

*
Για πάνω από δύο μήνες φαίνεται πως έχουν εξαφανιστεί από τους πειρατικούς IPTV servers τα κανάλια της Nova. Όπως φαίνεται, η τελευταία αναβάθμιση του συστήματος της Irdeto και οι ενέργειες του τμήματος καταπολέμησης της πειρατείας της ελληνικής εταιρείας απέδωσαν καρπούς. Η νέα τεχνολογία fingerprinting που χρησιμοποιεί η Irdeto μπορεί να παρακάμπτει τα μέτρα προστασίας των «πειρατών» και να εντοπίζει με διάφορες τεχνικές τις κάρτες που χρησιμοποιούνται στους παράνομους servers. Στη συνέχεια, μπορεί να τις απενεργοποιεί και να ακολουθείται όλη η νόμιμη διαδικασία. Έτσι, τα κανάλια NovaSports και NovaCinema δεν εμφανίζονται πλέον με την ευκολία του παρελθόντος, ενώ φαίνεται πως η Nova έχει επενδύσει αρκετά στο να μειώσει στο μέγιστο βαθμό τη χασούρα από τους «πειρατικούς» IPTV servers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*