Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το World of Tanks γίνεται σειρά βιβλίων comics

Η Wargaming, developer και publisher του World of Tanks, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Dark Horse Comics για τη δημιουργία της σειράς βιβλίων comics με τίτλο World of Tanks: Roll Out, που θα βασίζεται στο βραβευμένο online game. Το World of Tanks: Roll Out θα αποτελείται από πέντε κεφάλαια και θα διατεθεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή αυτό το φθινόπωρο. Το project θα φέρει την υπογραφή των Garth Ennis και Carlos Ezquerra, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε τίτλους όπως τα Preacher, Hitman και Battlefields, ενώ τη δημιουργία των εξώφυλλων έχει αναλάβει ο concept artist Isaac Hannaford (Halo: Reach, The Punisher).



Το World of Tanks: Roll Out! τοποθετείται στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των μαχών μεταξύ των βρετανικών και γερμανικών τεθωρακισμένων μονάδων, μία μέρα πριν από την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία (1944), όπου οι βρετανικές δυνάμεις εισχωρούν βαθύτερα στην Γαλλία και προς τις δυνάμεις των Γερμανών. Παρακάτω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ένα πολύ μικρό δείγμα από το επερχόμενο  World of Tanks: Roll Out!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*