Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ΟΤΕ TV γίνεται COSMOTE TV

Η δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ αλλάζει πλέον όνομα και από OTE TV γίνεται COSMOTE TV. H αλλαγή αυτή έρχεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μια ενιαία εμπορική μάρκα σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Ειδικά για τη νέα εποχή του μπουκέτου, η COSMOTE δίνει ιδιαίτερο βάρος στην υβριδική υπηρεσία που ενώνει τις δυνατότητες της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (IPTV) πλατφόρμας, προσφέροντας διαδραστικές οικιακές και on the go τηλεοπτικές υπηρεσίες. Με το COSMOTE TV GO, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του μπουκέτου σε κινητό, υπολογιστή ή tablet (σε υψηλή ευκρίνεια), αλλά και να απολαμβάνουν εκπομπές που έχασαν με το Replay TV που προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος που έχει παίξει έως και πριν 48 ώρες σε επιλεγμένα κανάλια της πλατφόρμας.


Με το COSMOTE Cinema on Demand, οι συνδρομητές μπορούν να νοικιάσουν ταινίες από όλα τα στούντιο του Hollywood, ενώ -τέλος- το COSMOTE TV Plus προσφέρει μια on demand ταινιοθήκη ταινιών και σειρών από τα κανάλια COSMOTE Cinema και εκπομπών του COSMOTE History χωρίς καμία χρέωση. Ο υβριδικός αποκωδικοποιητής του COSMOTE TV προσφέρει δυνατότητα εγγραφής σε εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, ενώ μέσω του COSMOTE TV GO δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης εντολής εγγραφής.



Η COSMOTE προσφέρει και μια σειρά οδηγιών και συμβουλών για τους πελάτες της, μέσα από το επίσημο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*