Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο ξενοδοχείο για gamers στην Ευρώπη είναι γεγονός

Αν δεν έχετε ήδη αρκετούς λόγους για να επισκεφτείτε το Άμστερνταμ (Ολλανδία), το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για gamers -που άνοιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο- ίσως να σας πείσει!  Το Arcade Hotel βρίσκεται αρκετά μακριά από τα τουριστικά σημεία του Άμστερνταμ στην ανερχόμενη περιοχή De Pijp, και φιλοδοξεί να γίνει ένα φιλόξενο καταφύγιο για gamers που αναζητούν κάποιο οικείο περιβάλλον για να διασκεδάσουν μετά από μια μέρα περιήγησης στην πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μια ρετρό κονσόλα και παιχνίδια χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ τα φορητά συστήματα για multiplayer gaming βρίσκονται στο λόμπι του ξενοδοχείου, στο οποίο περιλαμβάνονται επίσης κοινόχρηστες κονσόλες και βιβλιοθήκη με κόμικς για όσους θέλουν να περάσουν την ώρα τους με κλασικά περιοδικά των DC, Dark Horse και άλλα με ανεξάρτητο περιεχόμενο.



Αξιοποιώντας μια κλασική οικογενειακή επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης του Arcade Hotel Daniel Salmanovich αναφέρει ότι «αναδιαμορφώσαμε αυτό το ξενοδοχείο σε ένα ξεχωριστό μέρος για ανθρώπους που αγαπούν το gaming. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου οι ταξιδιώτες και οι gamers θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα φιλικό σπίτι». Μάλιστα στα εγκαίνια του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε τουρνουά FIFA, ενώ υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή μιας ειδικής αίθουσας αποκλειστικά για gaming μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και να επεκταθεί ο αριθμός των δωματίων από 36 στα 45. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το Arcade Hotel μέσα από τις παρακάτω εικόνες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*