Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Galaxy Watch6 Series: Τα νέα smartwatches της Samsung

*
Το smartwatch έχει γίνει πλέον ο βοηθός μας στην ψηφιακή καθημερινότητα, παρέχοντας πληροφορίες και οδηγίες για κάθε στιγμή της ημέρας μας. Το Samsung Galaxy Watch6 είναι εδώ για να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε χρήστη, δίνοντάς του στοιχεία για την δραστηριότητά του, τον ύπνο του, την εργασία του, τα ραντεβού του και αρκετά ακόμη.

Η νέα σειρά smartwatches της Samsung έρχεται με 20% μεγαλύτερες οθόνες και 30% πιο λεπτό πλαίσιο, σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Ο συνδυασμός αυτών δίνει στον χρήστη περισσότερο διαθέσιμο χώρο στο καντράν, να κάνει εύκολα τις επιλογές του και να έχει καθαρή και άνετη εικόνα των ενημερώσεων και ειδοποιήσεων.


Το λεπτό και κομψό σχέδιο δίνει ξεχωριστό στιλ και άνεση στο Samsung Galaxy Watch6, ενώ και η εφαρμογή του στο χέρι γίνεται εξαιρετικά άνετα. Για όσους θέλουν να φέρουν το νέο smartwatch στα μέτρα τους, υπάρχει η δυνατότητα εύκολης και άμεσης αλλαγής για το σχετικό λουράκι. Με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται η αποσύνδεσή του από το κυρίως σώμα και το ίδιο απλά, γίνεται η εφαρμογή του νέου.



Η καθημερινότητα ενέχει πολλές φορές και ρίσκο για τη φθορά του smartwatch μας, αλλά η Samsung έχει φροντίσει και για αυτό. Το κρύσταλλο Sapphire προστατεύει τα Samsung Galaxy Watch6, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό καντράν. Το smartwatch διαθέτει ακόμη πιστοποίηση IP68, άρα είναι ανθεκτικό στο γλυκό νερό και τη σκόνη*.

Ο επεξεργαστής του είναι 18% ταχύτερος σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα και η μπαταρία του προσφέρει διάρκεια έως και 40 ωρών, χωρίς έκπτωση σε επιδόσεις. Τα πολλαπλά εργαλεία καταγραφής ύπνου θα σας βοηθήσουν να έχετε ακριβή εικόνα του πως και πόσο κοιμηθήκατε, ενώ οι μετρήσεις καρδιακών παλμών, πίεσης (και όχι μόνο) σε πραγματικό χρόνο θα σας ενημερώνουν για την κατάσταση της φυσικής σας κατάστασης.

Αν είστε, δε, λάτρης της γυμναστικής, το Galaxy Watch6 υποστηρίζει πολλαπλά προγράμματα εκγύμνασης, ώστε να καταγράφετε τα πάντα και να ξέρετε στο τέλος της προπόνησης πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεστε από το στόχο σας. Για τους λάτρεις του πιο κλασικού σχεδιασμού, η νέα σειρά φέρνει και το Galaxy Watch6 Classic που χαρακτηρίζεται από εκπληκτική αισθητική και μια περιστρεφόμενη στεφάνη που θα σας βοηθήσει να προσπελάσετε εύκολα τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να κάνετε εύκολα τις επιλογές στο μενού.



Τα δύο μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα στα ελληνικά καταστήματα. Μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy Watch6 εδώ και για το Samsung Galaxy Watch6 Classic εδώ.

*Το Galaxy Watch6 παρέχει προστασία από εισχώρηση (IP68) σκόνης και γλυκού νερού, σε ένα μέγιστο βάθος 1.5 μέτρων και για έως 30 λεπτά.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*