Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy Tab S9: Απογειώνουν την εμπειρία χρήσης και τη δημιουργικότητα

*
Τα tablet έχουν φτάσει σε επίπεδο να αντικαθιστούν έως και τον υπολογιστή για τις καθημερινές εργασίες και η Samsung συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστήεμπειρία χρήσης με τη νέα της σειράς Galaxy Tab S9. Τα νέα tablets έρχονται με  εκπληκτικήοθόνη, πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο γλυκό νερό IP68*, ανθεκτικό S Pen και Snapdragon 8 Gen2 για φανταστικές επιδόσεις.

Η οθόνη των νέων premium tablet είναι Dynamic AMOLED 2X και προσφέρει μοναδικές επιδόσεις σε όλο το περιεχόμενο που μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε, με ζωντανά χρώματα και γραφικά και ξεκούραστη εμπειρία. Υποστηρίζει HDR10+ και ομαλή κύλιση σε συχνότητα έως και 120Hz, ενώ με το Vision Booster και τη χρήση σχετικού αλγόριθμου, προσαρμόζει τα δεδομένα της ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό ώστε πάντα να έχετε την καλύτερη δυνατή οπτική επαφή με το περιεχόμενό σας.


Η σειρά έρχεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη και δύο χρώματα για να καλύψουν κάθε ανάγκη και χρήση. Το Galaxy Tab S9 έχει οθόνη 11 ιντσών ζυγίζοντας 498 γραμμάρια, το Galaxy Tab S9+ έχει οθόνη 12.4 ιντσών και ζυγίζει 581 γραμμάρια και το Galaxy Tab S9 Ultra έχει οθόνη 14.6 ιντσών και ζυγίζει 732 γραμμάρια.



Στο επάνω τμήμα της πρόσοψης υπάρχουν δύο οθόνες 12MP (ευρυγώνια) και 12MP (υπερ-ευρυγώνια), ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο ακόμη, μία 8MP (υπερ-ευρυγώνια) και 13MP (ευρυγώνια). Για ακόμη καλύτερη χρήση, η Samsung προχώρησε ακόμη και σε επανασχεδιασμό των πλαϊνών κουμπιών και τη διάταξη του ηχείου. Έτσι, θα αποφύγετε τα άσκοπα πατήματα την ώρα που βλέπετε ένα video  ή παίζετε ένα videogame.

Τα του ήχου έχει φροντίσει να υποστηρίξει με τις τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της η AKG. Τα ηχεία των Samsung Galaxy Tab S9 υποστηρίζουν Dolby Atmos περιφερειακό ήχο, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεχωρίζετε από που προέρχεται κάθε εφέ και νότα. Για όσους χρησιμοποιούν το tablet τους εκτός γραφείου, τα Galaxy Tab S9 προσφέρουν προστασία από γλυκό νερό και σκόνη, αφού φέρουν πιστοποίηση IP68*, ενώ με το ισχυρό Armor Aluminum πλαίσιο το κάνουν ανθεκτικό όσο ποτέ στο παρελθόν.



Το S Pen είναι ο κατάλληλος βοηθός στη χρήση του Galaxy Tab S9 και η Samsung το επανασχεδίασε για να το βελτιώσει σε διάφορους τομείς. Η μύτη του έχει ενισχυμένη ευαισθησία για να μειώσει στο μέγιστο βαθμό τα τυχαία πατήματα, ενώ η μαγνητική του επαφή προσφέρει πιο εύκολη προσαρμογή στην πλάτη των Tab S9 για αμφίδρομη φόρτιση και αποθήκευση.

Τέλος, χάρη στη λειτουργία DeX μπορείτε να έχετε μία εμπειρία παρόμοια με αυτή του Η/Υ, απλώς  προμηθευτείτε το Book Cover Keyboard με πλήκτρα οπίσθιου φωτισμού και trackpad.

Τα Samsung Galaxy Tab S9 κυκλοφορούν τώρα στην ελληνική αγορά και μπορείτε να τα αποκτήσετε από όλα τα ενημερωμένα καταστήματα καθώς και στο Samsung.com/gr.

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*