Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy Z Fold5 και Flip5: Τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung

*
Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα το τα νέα αναδιπλούμενα smartphones, Galaxy Z Fold5 και Galaxy Flip5. Και με τις δύο συσκευές, η εταιρεία δείχνει το πως βλέπει το σήμερα των συσκευών της κατηγορίας, καθώς κάθε μία έρχεται με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογικές εξελίξεις που εισάγει.

Samsung Galaxy Z Fold5: Για τον χρήστη που τα θέλει όλα
Ο πρωταγωνιστής των νέων foldables έρχεται με εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη για να μπορείτε να δείτε ταινίες και σειρές, να παίζετε τα αγαπημένα σας games ή και να κάνετε τη δουλειά σας με ευκολία με τη χρήση του multitasking. Η κύρια οθόνη έχει διαγώνιο 7.6 ιντσών και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις συνθήκες, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία προβολής.


Ταυτόχρονα όμως, το Galaxy Z Fold5 είναι το πιο ελαφρύ Z Fold μέχρι σήμερα, και χωράει ακόμα καλύτερα και πιο εύκολα στην τσέπη σας. Με τη λειτουργία flex, τα δύο τμήματα της εσωτερικής οθόνης ακουμπούν το ένα στο άλλο όταν διπλώνει το smartphone, κάνοντάς το compact και εύκολο στη μεταφορά. Η επανασχεδιασμένη εύκαμπτη άρθρωση σάς προσφέρει, δε, την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε όπως και όπου θέλετε.



Η χρήση ενός smartphone παντού και πάντα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ο σύγχρονος χρήστης και με τα 1750 nits, η οθόνη του Galaxy Z Fold5 τα καταφέρνει περίφημα οπουδήποτε κι αν βρεθείτε. Πέραν αυτού, η μεγάλης χωρητικότητας διπλή μπαταρία των 4400mAh μπορεί να προσφέρει με μία φόρτιση έως και 21 ώρες θέασης video ή 73 ώρες ακρόασης μουσικής.

Κι αν οι ανάγκες σας για ψυχαγωγία επεκτείνονται και στο gaming, ο ισχυρός Snapdragon είναι στην «καρδιά» του νέου smartphone. Ο Snapdragon 8 Gen 2 Mobile για Galaxy φροντίζει ώστε να διατηρεί υψηλά τις επιδόσεις για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς διακοπές.

Για τους επαγγελματίες, το multitasking απογειώνεται με το Galaxy Z Fold5. Η πλέον εξελιγμένη εμπειρία multitasking σε Galaxy smartphone προσφέρει έως και τρία ενεργά παράθυρα σε μία οθόνη, ενώ η γραμμή εργασιών του μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 εφαρμογές ταυτόχρονα, διατηρώντας τις 4 πιο πρόσφατες στο προσκήνιο.

Αν θέλετε και το κάτι έξτρα στην διαχείριση των εργασιών σας και τις σημειώσεις, η Samsung προσφέρει το S Pen για Galaxy Z Fold (πωλείται ξεχωριστά) που σας βοηθάει να γράφετε στην οθόνη του μέσω του Samsung Notes ή και να σχεδιάζετε στις αντίστοιχες εφαρμογές. Και για να ολοκληρωθεί το πακέτο, το νέο Galaxy Z Fold5 έρχεται με σύγχρονες και ισχυρές κάμερες. Με τη βοήθεια του Dual Preview, δε, μπορείτε να έχετε πάντα εικόνα των λήψεών σας από όποια πλευρά κι αν κρατάτε το κινητό.

Samsung Galaxy Z Flip5: Μικρό και θαυματουργό
Για όσους επιθυμούν να έχουν πάντα και παντού ένα foldable μαζί τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο χωρίς καν να το ξεδιπλώσουν, το Galaxy Z Flip5 έρχεται με όλα όσα χρειάζονται. Η συσκευή ανανεώθηκε σημαντικά και φέρει πλέον το εκπληκτικό Flex Window για να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ή να μπείτε στις αγαπημένες σας εφαρμογές, χωρίς καν να το ξεδιπλώσετε.



Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη σε Galaxy Z Flip μέχρι σήμερα με διαγώνιο που φτάνει τις 3,4 ίντσες και τον απαραίτητο χώρο για όλες τις εργασίες εντός περιβάλλοντος εφαρμογών. Το μέγεθός του το κάνει ιδανικό για να χωράει σε κάθε τσέπη, αλλά και πολύ εύκολο στο κράτημα στο χέρι. Η Flexcam του βοηθάει να τραβήξετε τις καλύτερες selfies υπό πολλές και διαφορετικές συνθήκες και πλέον μένει μόνο σε σας να πάρετε την καλύτερη πόζα.

Το Flex Window βολεύει αφάνταστα και σε αυτή τη λειτουργία, αφού μετατρέπεται σε οθόνη για να ελέγχετε το κάδρο σας σε πραγματικό χρόνο και με το μηχανισμό FlexCam μπορείτε να εντυπωσιάσετε με hands-free selfies. Από την εξωτερική οθόνη μπορείτε να απαντάτε ακόμη σε μηνύματα με πληκτρολόγιο QWERTY, να κάνετε κλήσεις, να δείτε την πρόβλεψη του καιρού ή και να έχετε πρόσβαση σε πολλά και διαφορετικά καντράν ρολογιού και widgets.



Η μπαταρία των 3700mAh προσφέρει έως και 20 ώρες παρακολούθησης video και 57 ώρες ακρόασης μουσικής και οι επιδόσεις του κινούνται σε υψηλό επίπεδο χάρη στο Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Z από 1.249€ στο Samsung.com/gr
- Δωρεάν Standard Παράδοση
- Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.   
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*