Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video παρουσίαση: Αυτό είναι το νέο PS5 (το "PS5 Slim")

Το νέο και πιο λεπτό PS5PS5 Slim) έφτασε στην ελληνική αγορά και στα χέρια μας. Γνωρίστε το μέσα από μια αναλυτική video παρουσίαση! Οι νέες κονσόλες έρχονται με νέο πιο μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό με παρόμοιες τεχνολογίες. Οι δύο εκδόσεις παραμένουν (μία με drive και μία digital), ενώ ο αποθηκευτικός χώρος του συστήματος ανεβαίνει στο 1TB SSD. Το μέγεθος των νέων PS5 είναι 30% μικρότερο και 18% και 24% πιο ελαφρύ από τα αρχικά μοντέλα. Τα καλύμματά του πλέον είναι τέσσερα, με το επάνω πιο glossy, ενώ το κάτω mate. Όσοι αγοράσουν το νέο PS5 Digital Edition θα μπορούν να αποκτήσουν μετέπειτα το Ultra HD Blu-ray Disc Drive στην τιμή των €120 (μαζί με το σχετικό κάλυμα). Αλλαγές υπάρχουν και στις θύρες, καθώς πλέον στη πρόσοψη έχουμε δυο Type-C USB αντί για μια Type-C και μια Type-A.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*