Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το Vodafone Πας Παντού στην Ε3

Όπως θα καταλάβατε κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3, οι ανάγκες επικοινωνίας μας ήταν αρκετά μεγάλες. Τόσο ο γράφων, όσο και ο Δημήτρης Καρέτσος, χρειάζονταν άμεση πρόσβαση σε e-mail, ηλεκτρονικά ημερολόγια, αλλά και τα social media, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν και τα σχετικά updates στους λογαριασμούς του Enternity. Κατόπιν αρκετής σκέψης, καταλήξαμε στο γεγονός ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση που να μας βολέψει, έτσι ώστε και να μην κουβαλάμε από δύο κινητά και αριθμούς ο καθένας, αλλά και να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς άγχος για τις χρεώσεις.



Μιας και οι δύο έχουμε στην κατοχή μας αριθμό Vodafone, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα του προγράμματος «Πας Παντού» της γνωστής εταιρείας. Τυπικά, μιλάμε για ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στο χρήστη να αξιοποιήσει τη σύνδεσή του και να χρησιμοποιεί το κινητό του όπως ακριβώς το κάνει και στην Ελλάδα. Για τις ανάγκες του ταξιδιού χρησιμοποιήσαμε ένα LG G2 και ένα LG G Flex που έχουμε στην κατοχή μας. Το LG G Flex αποδείχτηκε το πιο… προβληματικό, αφού δεν μπορούσε να συνδεθεί σε μεγάλες ταχύτητες στο διαδίκτυο, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν έφταιγε η σύνδεσή μας, αλλά η ίδια η συσκευή (δοκιμάσαμε και σύνδεση της T-Mobile). Αντιθέτως, το LG G2 δούλεψε εξαιρετικά και ο Δημήτρης κατάφερε να έχει άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειάστηκε.



Ωστόσο και οι δύο συνδέσεις είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κλήσεις και να δέχονται, να λαμβάνουν και να στέλνουν σύντομα γραπτά μηνύματα, αλλά και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το Vodafone Πας Παντού προσφέρεται για χρήση σε πολλές χώρες του πλανήτη που είναι χωρισμένες σε δύο ζώνες. Στην πρώτη ζώνη (που περιλαμβάνει κυρίως την Ευρώπη) το κόστος της ημερήσιας χρήσης φτάνει τα 4.99€ ως έξτρα χρέωση, ενώ το αντίστοιχο ποσό για τη ζώνη Β (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι ΗΠΑ) είναι 11.99€ την ημέρα. Αναλυτικά, τη λίστα των χωρών μπορείτε να τη βρείτε και στο επίσημο site της Vodafone Ελλάδος, εδώ.



Στην αγορά των ΗΠΑ, οι συνδέσεις μας συνεργάστηκαν άριστα με το δίκτυο της T-Mobile και της Cingular, ενώ υποστηρίζονται ακόμη αυτά των Cincinnati Bell, Keystone και Nextel. Οι συσκευές εντόπισαν αυτόματα το προτιμώμενο δίκτυο και όλα λειτούργησαν χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε το παραμικρό. Μία από τις σημαντικές διαφορές του Vodafone Πας Παντού είναι η πρόσβαση σε αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η Vodafone είναι η μόνη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που παρέχει ταχύτητες 3G σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο και η πρώτη που προσφέρει 4G στα δίκτυα της εταιρείας σε Αγγλία, Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και  Ρουμανία,  ενώ επεκτείνεται διαρκώς με σκοπό να καλύψει σύντομα και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 4G δίκτυο της Vodafone μπορείτε να επισκεφθείτε τον αντίστοιχο τομέα του επίσημου site της εταιρείας εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*