Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήρθε το HUAWEI MateBook D 14 2023

*
Στις 12 Δεκεμβρίου, η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στο Ντουμπάι, στα πλαίσια του Creation of Beauty event της. Μεταξύ άλλων έδειξε το νέο της HUAWEI MateBook D 16, το οποίο προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία θέασης χάρη στην οθόνη Eye Comfort HUAWEI FullView 16 ιντσών, ενώ ζυγίζει το ίδιο με ένα mainstream φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών. Ο επεξεργαστής 13ης γενιάς Intel® Core™ H-series χειρίζεται εντατικές πολλαπλές εργασίες με απόλυτη ευκολία. Η δυναμική επιστροφή της Huawei όμως συνεχίζεται με το λανσάρισμα της νέας έκδοσης ενός εκ των αγαπημένων laptop των Ελλήνων. Το HUAWEI MateBook D 14 2023 έφτασε στην Ελλάδα και φέρνει μαζί του όλα όσα θέλεις. Κομψό και ελαφρύ για να είναι εύκολο στη μεταφορά, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις εργασίες.



Τα πάντα στο HUAWEI MateBook D 14 2023 ξεκινάνε από την οθόνη του, η οποία –όπως το όνομά του λέει- έχει διαγώνιο 14’’, με αναλογίες πλευρών 16:10, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερο ύψος, διατηρώντας δε τη σχεδίαση FullView των προκατόχων του, με αναλογία οθόνης προς σώμα 90%. Πρόκειται για ένα Full HD panel με αντιθαμβωτική επίστρωση, η οποία μειώνει σημαντικά τις αντανακλάσεις από περιβάλλοντες φωτισμούς. Επιπλέον, έχει λάβει πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light και DC Dimming Flicker Free, παρέχοντας επιστημονική προστασία των ματιών τα οποία προστατεύει αποτελεσματικά από την κόπωση που προκαλείται μετά από παρατεταμένη προβολή. Όλα τα παραπάνω βοηθάνε το χρήστη να χρησιμοποιεί το νέο Huawei Matebook D 14 για ώρες χωρίς να νοιώθει κούραση.



Το HUAWEI MateBook D 14 2023 έρχεται με επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1240P 12ης γενιάς και ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις τόσο σε καθημερινές εργασίες όσο και σε γραφικά 3D. Ο επεξεργαστής υιοθετεί τη νέα διαδικασία SuperFin 10nm της Intel®, διαθέτει 12 πυρήνες και συνολικά 16 threads, επιτρέποντας στο κάτοχο του Huawei MateBook D 14 να τα βγάλει πέρα άνετα ακόμα και με πολύπλοκα σενάρια εφαρμογών. Από την άλλη, το Iris Xe υποσύστημα γραφικών έρχεται στη κορυφαία έκδοσή του με 96EUs, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και αυτό με τη σειρά του στις απαιτήσεις του χρήστη.
Δεν είναι όμως μόνο ο επεξεργαστής και η GPU που εγγυώνται την άριστη λειτουργικότητα του HUAWEI MateBook D 14 2023 αλλά και οι ίδιες οι ρυθμίσεις που έχει κάνει η Huawei, με το notebook να προσφέρει δύο επιλογές λειτουργίας, τη τυπική και αυτή της απόδοσης. Η πρώτη έχει σχεδιαστεί για χρήση τυπικών εργασιών γραφείων ενώ ενεργοποιώντας τη δεύτερη, οι επιδόσεις αυξάνονται ώστε ο χρήστης να μπορεί να δουλέψει ακόμα πιο άνετα με απαιτητικότερες εφαρμογές, μειώνοντας τις καθυστερήσεις και τα σφάλματα και διασφαλίζοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα επείγοντα χρονοδιαγράμματα.



Κάτι άλλο που πρέπει να έχει ένας φορητός υπολογιστής, πέρα από υψηλές επιδόσεις, είναι απροβλημάτιστη συνδεσιμότητα. Και εδώ η Huawei εφαρμόζει για πρώτη φορά μια νέα της τεχνολογία, φέρνοντας αναβαθμισμένη εμπειρία ασύρματης δικτύωσης με τη ξεχωριστή κεραία HUAWEI Metaline. «Γεννημένη» έπειτα από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η κεραία HUAWEI Metaline  είναι κατασκευασμένη με ένα βελτιστοποιημένο σύστημα προστασίας από παρεμβολές τριών επιπέδων Το αποτέλεσμα είναι μια σύνδεση εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων που φτάνει έως και 270 μέτρα.



Βέβαια, δε θα μπορούσε να είναι laptop της Huawei και να μη προσφέρει τις μοναδικές λειτουργίες που η εταιρεία ενσωματώνει στους υπολογιστές της. Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι εξοπλισμένο με έξυπνες λειτουργίες τηλεδιασκέψεων για καλύτερη διευκόλυνση των συνεργασιών παντού και ανά πάσα στιγμή. Η αναβαθμισμένη βελτίωση προσωπικής φωνής σχεδόν εξαφανίζει τους περιβάλλοντες θορύβους γύρω από τον ομιλητή και ενισχύει τη φωνή του, ώστε αυτός να ακούγεται καθαρά στους συνομιλητές του. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της αναγνώρισης AI του αυθεντικού «ακουστικού αποτυπώματος», της φωνής του ομιλητή, η οποία στη συνέχεια επεξεργάζεται μέσω μοντέλων μηχανικής μάθησης και απομονώνεται στην έξοδο ήχου.
Και φυσικά, όπως προηγούμενες εκδόσεις, το HUAWEI MateBook D 14 2023 υποστηρίζει τη λειτουργία Super Device. Πρόκειται για ένα συνδυασμό software και hardware που προσφέρει στο χρήστη έναν ταχύτερο και χωρίς προβλήματα τρόπο επικοινωνίας συσκευών, είτε για έλεγχο άλλων συσκευών είτε για ανταλλαγή αρχείων με απλό drag-n-drop. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να συγχρονίσει και να συγκεντρώσει στον υπολογιστή του, ότι κάνει σε άλλες συσκευές.



Ταυτόχρονα, η λειτουργία Smart Search επιτρέπει στο κάτοχο του MateBook D 14 2023 να έχει ασύρματη πρόσβαση σε αρχεία που βρίσκονται σε άλλες συσκευές όπως υπολογιστές, tablet, smartphone. Ή για όποιον θέλει να κάνουν προεπισκόπηση των έργων του και να οργανώσει αρχεία, έγγραφα και εικόνες που μεταφέρονται μεταξύ συσκευών με απλή μεταφορά και απόθεση με συνεργασία πολλαπλών οθονών, η οποία επιτρέπει έως και τρία ενεργά παράθυρα, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση πολλαπλών εργασιών. Οι βιντεοκλήσεις μπορούν επίσης να ξεκινήσουν από το φορητό υπολογιστή και να πραγματοποιηθούν με περιφερειακά μέσα, απελευθερώνοντας τα χέρια των χρηστών.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παραγωγικότητας:  Είναι ένας απαραίτητος σύντροφος για τους νέους, στην καθημερινότητα τους.

Huawei Jingle Deals
Πέρα από laptop όπως το Huawei MateBook D 14, η εταιρεία διαθέτει ξεχωριστά προϊόντα και σε άλλες κατηγορίες και καθώς οι γιορτές των Χριστουγέννων έφτασαν, ήρθε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας. Και όλοι θέλουμε να προσφέρουμε δώρα που είναι πρακτικά αλλά και μοντέρνα. Πολλές φορές όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε αυτόν τον συνδυασμό. Για αυτό και η Huawei δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας με την λειτουργικότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό.  Φέτος απολαύστε όλα τα Jingle Deals της Huawei, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της και αφορούν το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection αλλά και smartphone και wearables με όφελος έως και 30% για αυτήν την εορταστική περίοδο!

  • Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*