Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport

*
Η MSI είναι πασίγνωστη για τα gaming laptop της, προσφέροντας πληθώρα προϊόντων ώστε να μπορεί να διαλέξει ο καθένας αυτό που ταιριάζει. Μερικές φορές βέβαια, η MSI πηγαίνει το σχεδιασμό των gaming laptop της πολλά βήματα παραπέρα, όπως έκανε με το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport. Το ολοκαίνουριο laptop της είναι ένα πραγματικό κόσμημα από πλευράς σχεδίασης και ταυτόχρονα ένα άρτια κατασκευασμένο laptop, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της Mercedes.



Άλλωστε το όνομά του τα λέει όλα και είναι λογικό, όταν ένα προϊόν φέρει το όνομα της Mercedes, δε θα μπορούσε να μην είναι premium σε κάθε τι που το αφορά. Από τη συσκευασία και τα παρελκόμενα που περιλαμβάνει μέχρι τα υλικά κατασκευής, το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport είναι ένα μοναδικό σύστημα που όμοιό του δε βρίσκει κανείς, συνδυάζοντας τον απόλυτο luxury σχεδιασμό με εκπληκτικές επιδόσεις.



Τα πάντα ξεκινάνε από την εμπειρία του unboxing, με το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport να εμφανίζεται στα μάτια του κατόχου του με ένα εντυπωσιακό τρόπο ανοίγοντας τη συσκευασία. Αυτή πάλι, περιέχει αρκετά καλούδια παρέα με το laptop.



Ένα ποντίκι, ένα mousepad, ένα USB drive 128GB (USB 3.2 φυσικά), μια κομψή θήκη για καλώδια, μια συλλογή από postcards και cable ties, όλα προσεκτικά επιλεγμένα και κατασκευασμένα για να ενισχύσουν την πολυτελή εμπειρία που μοιράζονται τόσο η MSI όσο και η Mercedes-AMG. Και  όλα φυσικά με το ανάλογο branding ώστε ανά πάσα στιγμή ο χρήσης να νοιώθει ότι έχει αποκτήσει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό.



Το ίδιο το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής. Ένα λεπτό και ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα πανίσχυρο gaming laptop. Κάτι σαν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula 1, το οποίο όμως μπορεί κανείς να κουβαλά άνετα σε μια τσάντα πλάτης. Χωρίς να ξεπερνάει τα 2 κιλά και με πάχος μόλις 19,95mm, καταφέρνει και ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία ώστε η εμπειρία gaming να είναι μοναδική.



Για να επιτευχθεί το χαμηλό βάρος (και ταυτόχρονα το μικρό προφίλ), η MSI έχει χρησιμοποιήσει «εξωτικά» υλικά για το σασί του και συγκεκριμένα ένα κράμα μαγνησίου-αλουμινίου. Ο συνδυασμός των δυο μετάλλων που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της MSI με τη Mercedes, έχοντας σαν αποτέλεσμα από τη μια μεριά τη χαμηλό βάρος (μόλις 1,88 κιλό) και από την άλλη την υψηλή ανθεκτικότητα.



Το κράμα αυτό, σε χρώμα Selenite Grey και με τον αποκλειστικό σχεδιασμό AMG Rhombuses, έχει και ένα ακόμα πλεονέκτημα:  το γεγονός ότι δε μένουν πάνω του τα αποτυπώματα από τα δάχτυλα του χρήστη, τα οποία σίγουρα θα χαλούσαν την αισθητική. Δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο RGB φωτισμός, καίρια τοποθετημένος στο πίσω μέρος του (πέρα από το ίδιο το πληκτρολόγιο), με το λογότυπο της AMG Mercedes Motorsport επίσης να κάνει αισθητή τη παρουσία του.



Φυσικά, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με κορυφαίο hardware, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς. Από την οθόνη και τη κάμερα στον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών, το laptop έχει ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η οθόνη του είναι το πρώτο που παρατηρεί κανείς και πραγματικά «βγάζει μάτια», με τη καλή έννοια βέβαια, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα 4K Oled panel! Ναι, καλά διαβάσατε, και Oled και 4K (με διαγώνιο 16’’), για την ακρίβεια η ανάλυσή του είναι λίγο παραπάνω από 4K καθώς πρόκειται για οθόνη με αναλογίες πλευρών 16:10, προσφέροντας ελαφρώς μεγαλύτερο ύψος από ένα παραδοσιακό 16:9 panel.



Μια οθόνη που προσφέρει προπάντων άριστο, βαθύ μαύρο και ταυτόχρονα εντυπωσιακά χρώματα αλλά και υψηλή φωτεινότητα χάρη στην οποία μπορεί να υποστηρίξει HDR, έχοντας λάβει πιστοποίηση Display HDR600 από τη VESA. Πάνω από την οθόνη, βρίσκεται μια FullHD iR κάμερα με πορτάκι, η οποία είναι συμβατή για με το Windows Hello για ασφαλές και γρήγορο ξεκλείδωμα των Windows 11. Αυτό βέβαια που περιμένεις να μάθεις είναι τι χτυπάει στα ενδότερα. Μην ανησυχείς, δεν υπήρχε περίπτωση να απογοητευτείς.



Ένας Core i9 13900H με 14 πυρήνες και συχνότητα έως τα 5,4Ghz, φροντίζει ούτως ώστε ότι διεργασία έχει να κάνει με τον επεξεργαστή δε θα καθυστερεί ούτε χιλιοστό του δευτερολέπτου. Χάρη στην Nvidia RTX4070, η οποία μπορεί να λειτουργεί και σε Discrete Mode για μέγιστες επιδόσεις , κάθε σύγχρονο game θα μπορεί να παίξει με άνεση, ώστε να το απολαμβάνεις στην Oled οθόνη. Αυτό που καθιστά όμως το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport είναι το σύστημα ψύξης που φροντίζει CPU/GPU. Το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport διαθέτει το νέο σύστημα Cooler Boost 5, που περιλαμβάνει διπλούς ανεμιστήρες και πέντε σωλήνες θερμότητας, με 2 κοινόχρηστους σωλήνες στον ισχυρό επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Κυριάρχησε σε κάθε πίστα ή παιχνίδι ακριβώς όπως κυριαρχεί η Mercedes-AMG GT2!



Όπου και να κοιτάξεις στο MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, ότι και να κάνεις μαζί του, θα νοιώσεις ότι δε του λείπει τίποτα. Το σύστημα ήχου με 2 ηχεία και 4(!) woofer προσφέρει ανεπανάληπτη ηχητική απόλαυση, όπως το premium ηχοσύστημα Burmester που συναντάμε στα αυτοκίνητα Mercedes-AMG. Μπορείς να το χρησιμοποιείς σχεδόν όλη μέρα με τη τεράστια μπαταρία των 99,9Wh ενώ όταν χρειαστεί να το φορτίσεις, αυτό θα γίνει γρήγορα, ενώ μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις κάποιο ταχυφορτιστή PowerDelivery μέχρι 100Watt! Θύρες πάλι θα βρεις πολλές, όλες στις δυο πλευρές του, μεταξύ των οποίων αναγνώστης καρτών MicroSD και θύρα LAN αν θέλεις να είσαι συνδεδεμένος ενσύρματα στο δίκτυο. Και ασύρματα πάντως, δε πρόκειται να χάσεις ούτε microsecond στις online μάχες σου, χάρη στο WiFi module που υποστηρίζει WiFi6E.



Όλα τα παραπάνω συγκροτούν το MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, αλλά το laptop είναι πολύ παραπάνω από τα specs του. Πολύ απλά γιατί είναι το αποτέλεσμα της επιδίωξης της καινοτομίας που χαρακτηρίζουν τόσο την MSI όσο και τη Mercedes-AMG. Αυτή η αναπάντεχη συνεργασία τους, φέρνει την απόλυτη premium  εμπειρία gaming την οποία σίγουρα θα θελήσεις να ζήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες και για να το αποκτήσεις, πάτα εδώ https://msi.gm/S84764E3
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*