Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο patch για τα Windows 10

Η δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα φέρνει και νέο patch για τα Windows 10. Αυτή τη φορά, η Microsoft επιδιορθώνει κρίσιμα κενά ασφαλείας σε διάφορα προγράμματα, όπως είναι ο νέος browser Edge και τα Internet Explorer και Microsoft Office. Το patch διορθώνει θέματα ευπάθειας στα Silverlight, Lync και NET Framework που επιτρέπουν στους εισβολείς να «τρέξουν» κακόβουλο κώδικα αναγκάζοντας τον χρήστη να ανοίξει μια ιστοσελίδα ή ένα έγγραφο που περιέχει γραμματοσειρές TrueType ή OpenType. Αυτό, στη συνέχεια θα επιτρέψει στους εισβολείς να αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα διαχειριστή.



Ακόμη, η ενημέρωση MS15-091, διορθώνει exploit του Microsoft Edge που επιτρέπει την εκτέλεση κακόβουλου κώδικα στη περίπτωση που ο χρήστης επισκεφτεί μία «ειδικά κατασκευασμένη» ιστοσελίδα. Τέλος, η ενημέρωση MS15-079 έρχεται για να επιδιορθώσει κάποια κενά ασφαλείας στον Internet Explorer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*