Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το LaVie Z της Lenovo

Κατά τη διάρκεια της CES 2015 που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους, η Lenovo είχε παρουσιάσει το LaVie Z, ένα laptop που χωράει παντού και κάνει για όλες τις δουλειές. Στόχος της Lenovo με το συγκεκριμένο laptop είναι να συνδυάσει το σχεδιασμό με την απόδοση και τη φορητότητα, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων της εταιρείας, δεν αποκλείεται και να υπάρχουν σκέψεις για μονομαχία με το καινούριο MacBook. Το LaVie Z διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 13.3 ιντσών, τεχνολογίας Quad HD, με μέγιστη ανάλυση 2560x1440 pixels. Υποστηρίζεται από επεξεργαστή Intel Core i7 (ή i5, ανάλογα την επιλογή των πελατών), έχει 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου, 2 θύρες USB 3.0, HDMI port και SD card slot. Ξεχωρίζει λόγω του πάχους του που είναι μόλις 16,9 χιλιοστά, ενώ το βάρος του (σχεδόν 840 γραμμάρια) το τοποθετεί στην κατηγορία των ελαφρύτερων laptop.

Η αυτονομία της μπαταρίας του είναι από 6 έως 9 ώρες, διάρκεια που όπως πάντα εξαρτάται από την εκάστοτε χρήση. Το κόστος του «βασικού» μοντέλου αναμένεται να ξεκινάει από τα $1.499. Από την άλλη, η τιμή διάθεσης του LaVie Z 360 που θα έχει περισσότερες δυνατότητες θα ξεκινάει από τα $1.699.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*