Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναζήτηση εικόνων μέσω φωτογραφίας στο Bing

Tο τελευταίο update στην εφαρμογή Bing για iOS περιλαμβάνει μια καινούρια λειτουργία. Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να βγάλει επί τόπου μια φωτογραφία ή να διαλέξει κάποια από τις ήδη υπάρχουσες στην συσκευή του και να πραγματοποιήσει αναζήτηση, με την εφαρμογή να του επιστρέφει παρόμοιες εικόνες από τον ιστό. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αναζήτηση μέσω εικόνων πάντως, μιας και η Google προσφέρει κάτι παρόμοιο μέσω του σάιτ της εδώ κι αρκετό καιρό, όχι όμως και στην αντίστοιχη εφαρμογή της για Android και iOS. Όποιος θέλει να τεστάρει το χαρακτηριστικό αυτό και δε διαθέτει συσκευή της Apple θα πρέπει να περιμένει, καθώς η εφαρμογή Bing για συσκευές Android και Windows Phone δεν έχει πάρει ακόμη το αντίστοιχο update.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*