Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση νέου κινητού από Microsoft και Nokia

Μερικοί ίσως να έχετε ξεχάσει την κυκλοφορία κινητών της Microsoft σε συνεργασία με την Nokia και όχι άδικα. Και όμως η κορυφαία εταιρεία λογισμικών ανακοίνωσε το νέο μοντέλο της Nokia, το 216, παρόλα τα σχέδια της να πουλήσει το τμήμα των κινητών τηλεφώνων. Το Nokia 216 είναι από τα κύρια μοντέλα που κατασκευάζει η εταιρεία και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία τον επόμενο μήνα έναντι 37 δολαρίων. Αποτελούμενο από τα απολύτως βασικά όπως οθόνη 2.4-inch, εμπρός και πίσω κάμερα 0.3 megapixel και με λειτουργικό σύστημα Series 30 και με δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του Opera. Μια τέτοια κίνηση δεν είναι παράλογη, αφού η Microsoft πουλάει αρκετά τέτοιου είδους κινητά κάθε μήνα, ελπίζοντας πως μερικοί από τους χρήστες θα ενταχθούν στο οικοσύστημα της. Φήμες θέλουν τη συνεργασία της με την Lumia να τελειώνει άδοξα μετά τις πολύ χαμηλές πωλήσεις, με την πρώτη να επικεντρώνεται σ ένα νέο μοντέλο κινητών και Surface που θα ξεκινήσει το 2017. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το Nokia 216 στο video που ακολουθεί. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*