Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν και έρχονται με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης τα νέα AirPods

*
Η Apple συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με την ανανέωση του hardware της και αυτή τη φορά, σειρά πήραν τα δεύτερης γενιάς AirPods. Αυτά θα συνοδεύονται από θήκη ασύρματης φόρτισης, διαθέτουν το H1 chip, που σύμφωνα με την εταιρεία διαχειρίζεται με καλύτερο τροπο τη μπαταρία, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της και υποστηρίζουν τη φωνητική εντολή “Hey, Siri” για την ενεργοποίηση του εικονικού βοηθού δίχως το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου. Η θήκη ασύρματης φόρτισης δουλεύει με την τεχνολογία Qi charging, οπότε είναι συμβατή με σχεδόν όλους τους ασύρματους φορτιστές της αγοράς. Επιπλέον πάνω στη θήκη υπάρχει φωτεινή ένδειξη LED που ενημερώνει για την υπολοιπόμενη μπαταρία. Οι χρήστες μπορούν πλέον να μιλούν για μια ώρα περισσότερο, ενώ ταχύτεροι είναι και οι χρόνοι σύνδεσης από μια συσκευή σε μια άλλη. Τα νέα AirPods θα πωλούνται έναντι $199 με την θήκη ασύρματης φόρτισης ή $159 με τη standard. Οι υπάρχοντες κάτοχοι AirPod μπορούν να αποκτήσουν την θήκη ασύρματης φόρτισης έναντι $79.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*