Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα LG L Bello και L Fino

Η LG ανακοίνωσε επίσημα δύο νέες συσκευές, τα LG L Fino και LG L Bello, που απευθύνονται σε αυτούς που αναζητούν ένα προσιτό smartphone. Τα δύο μοντέλα είναι 3G only και θα αποκαλυφθούν πλήρως στο πλαίσιο της IFA 2014 που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android 4.4.2 KitKat και το UX περιβάλλον χρήσης της κορεατικής εταιρείας. Το LG L Bello έρχεται με IPS οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 854x480, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3GHz, 8MP και 1MP κάμερες, 1GB RAM και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD.

Το LG L Fino θα έχει οθόνη 4.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 8MP και 1MP κάμερες, 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέσω καρτών μνήμης. Αναμένεται η ημερομηνία διάθεσης στην αγορά της Ευρώπης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Ωραια μοντελα και καλα χαρακτηριστικα ... !!! Μου αρεσουν οι ονομασιες που εχει δωσει οι LG στα κινητα ...

*