Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η πρώτη οθόνη Philips 5Κ

Η MMD (brand license partner των Οθονών Philips) ανακοίνωσε τη νέα οθόνη με UltraClear 5K ανάλυση -την πρώτη οθόνη 5Κ της σειράς. Με 14,7 εκατομμύρια pixels (5,120 x 2,880), η οθόνη Philips 275P4VYKEB με ανάλυση 5K εμφανίζει τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την Quad HD, και 50% περισσότερα από την Ultra HD, προσφέροντας εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες γραφικών.



Η νέα οθόνη 27 ιντσών είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία PerfectKolor, η οποία εξασφαλίζει εργοστασιακά καλιμπραρισμένο 99% AdobeRGB, 100% sRGB χρωματικό χώρο καθώς και ένα δισεκατομμύριο χρώματα.  Η Philips 275P4VYKEB, με ενδεικτική λιανική τιμή €1.499, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Απριλίου.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*