Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η σειρά Apple iPhone 12

*
Επιτέλους, η Apple ανακοίνωσε το iPhone 12. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,1'' όπως τα iPhone 11 και iPhone XR. Η λογική λέει πως πρόκειται για τη συσκευή της σειράς που θα προτιμηθεί περισσότερο από όλες τις άλλες και κάνει τη μετάβαση από οθόνη LCD σε OLED. Ακόμα οι πλευρές της είναι επίπεδες, και ο σχεδιασμός του μοιάζει με εκείνον των iPad Pro και iPad Air.

Το iPhone 12 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο και πράσινο. Στην κορυφή της οθόνης υπάρχει εγκοπή που φιλοξενεί το Face ID της Apple. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο cameras.


Επιπλέον, το iPhone 12 είναι η πρώτη συσκευή της Apple που υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές θα είναι οι τιμές των iPhone 12 στην Ελλάδα





Η οθόνη του iPhone 12 έχει μέγιστη φωτεινότητα 1200 nits και υποστηρίζει Dolby Vision, HDR 10 και HLG. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής A14 Bionic. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι ο πρώτος επεξεργαστής για smartphone που είναι βασισμένος σε διαδικασία 5nm, κάτι που οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία. Σύμφωνα με την Apple είναι 50% ταχύτερος από τα καλύτερα chips για Android smartphones. Όσο για τη GPU, αναφέρει ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει σε κινητά τηλέφωνα.

Η βασική camera του iPhone 12 έχει χαρακτηριστικά 12Mp, f/1,6 και συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια, πάλι στα 12MP. Η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχει βελτιωθεί, ενώ έχουν βελτιστοποιηθεί η ποιότητα και το dynamic range. Η selfie camera είναι επίσης εφοδιασμένη με Night Mode.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ασύρματη φόρτιση, η Apple έχει χρησιμοποιήσει ένα σύστημα "MagSafe", που είναι δημιουργημένο από μαγνήτες και εξασφαλίζεται ότι το iPhone 12 θα υποστηρίζει τα περιφερειακά MagSafe. Θήκες, φορτιστές και άλλα περιφερειακά "πιάνονται" με μαγνητικό τρόπο στη smartphone. Επιπλέον, η Apple λανσάρει ένα dual wireless charger για το iPhone και το Apple Watch, που χρησιμοποιεί επίσης τη νέα τεχνολογία MagSafe.



Παράλληλα, η Apple παρουσίασε το Apple mini, με οθόνη 5,4''. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία και η Apple υποστηρίζει ότι είναι το μικρότερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο 5G smartphone της αγοράς.

Όπως συμβαίνει με το iPhone 12, το iPhone 12 mini έρχεται επίσης με τον επεξεργαστή A14 Bionic, με έξι πυρήνες. Η GPU διαθέτει τέσσερεις πυρήνες και η εταιρεία υποστηρίζει ότι αυτό επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε ποιότητα που προσφέρουν οι σύγχρονες κονσόλες.

Όσον αφορά την camera δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με το iPhone. Θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρωματικές επιλογές.

Οι νέες ναυαρχίδες της Apple είναι το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max, με υποστήριξη για δίκτυα 5G. Το πρώτο έρχεται με οθόνη 6,1'' και το δεύτερο με 6,7'' και θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερεις χρωματισμούς: gray, stainless steel, gold και new blue. Ο επεξεργαστής και η GPU τους δεν διαφέρουν σε σχέση με το iPhone 12.

Αυτό που αποτελεί αποκλειστικότητα των μοντέλων iPhone 12 Pro, είναι ένας αισθητήρας LIDAR, παρόμοιος με εκείνος του iPad Pro και χρησιμοποιείται για επιπλέον AR effects. Η Apple αναφέρει ότι το LIDAR scanner θα βοηθήσει σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, κάνοντας το autofocus ταχύτερο κατά έξι φορές. Επίσης επιτρέπει τη λήψη πορτραίτων σε Night Mode.



Όπως και με τα μοντέλα iPhone 11 Pro η Apple προσφέρει τριπλή camera στα 12MP, με ευρυγώνιο, τηλεφακό και υπερευρυγώνιο αισθητήρα. Στο iPhone 12 Pro Max το σύστημα είναι ακόμα περισσότερο ενισχυμένο, μιας και ο τηλεφακός των 12MP έρχεται με 65mm focal length, που φτάνει σε οπτικό zoom x2,5.

Τα iPhone 12 Pro έχουν δυνατότητα καταγραφής video HDR και υποστηρίζουν απευθείας εγγραφή σε Dolby Vision HDR. Ακόμα, αυτού του είδους τα videos θα μπορούν να επεξεργασούν με το Photos app.

Τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max έρχονται με επιλογές αποθηκευτικού χώρου στα 128GB, 256GB και 512GB. Να σημειωθεί πως είναι επίσης συμβατά με τους φορτιστές και τα υπόλοιπα περιφερειακά MagSafe. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*