Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Nvidia RTX 3080 Ti και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες στα 1199 δολάρια (video)

*
Η νέα ναυαρχίδα της Nvidia για τις gaming GPUs είναι εδώ, καθώς η γνωστή εταιρεία αποκάλυψε την Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική Ampere και θα προσφέρει 1,5 φορά καλύτερες επιδόσεις από την GeForce RTX 2080. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη στις 3 Ιουνίου και η τιμή της έχει οριστεί στα 1199 δολάρια. Εξωτερικά θυμίζει την RTX 3080, ενώ από θέμα ισχύος, βασική διαφορά είναι τα 12GB GDDR6X VRAM. Για να την λειτουργήσετε χρειάζεστε ένα τροφοδοτικό 750W.



Πέραν της Nvidia RTX 3080 Ti, η Nvidia ανακοίνωσε και μια δεύτερη GPU που κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα, την RTX 3070 Ti. H τιμή της έχει οριστεί στα 599 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη από τις 10 Ιουνίου για να προσφέρει 1,5 φορά καλύτερες επιδόσεις από την Nvidia RTX 3070 Super. Στα βασικά της χαρακτηριστικά είναι τα 8GB GDDR6X μνήμης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*