Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα η mini έκδοση του LG G3

Η LG ανακοίνωσε και επίσημα τη mid-range έκδοση του LG G3 και η οποία έρχεται με δύο εμπορικές ονομασίες. Συγκεκριμένα, για την αγορά της Ασίας η ονομασία που φέρει η συσκευή είναι LG G3 Beat και LG G3 s για την Ευρώπη. Το νέο smartphone της LG φέρει μία 5 ιντσών HD οθόνη ανάλυσης 1280 x 720, ενώ οι διαστάσεις του είναι 137.7 x 69.6 x 10.3mm. Σε ό, τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά η νέα συσκευή έρχεται με Snapdragon 400 chipset, τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A7 στο 1.2GHz, Adreno 305 GPU, 1GB RAM (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD), κάμερα στα 8MP με Laser Auto Focus, μπροστινή κάμερα 1.3MP και αποσπώμενη μπαταρία 2,540 mAh.


Η mini έκδοση του LG G3 είναι εξοπλισμένη επίσης με Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS με Glonass και NFC. 4G LTE (και HSPA+), ενώ «φοράει» το λειτουργικό Android 4.4.2 KitKat. Το νέο LG G3 θα διατεθεί στη Κορέα σε τρεις χρωματικές επιλογές: λευκό, μαύρο και χρυσό στις 18 Ιουλίου, ενώ λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεσή του και στις υπόλοιπες αγορές θα ανακοινώνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά λίγο πριν την κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mistac75
    • Όταν με 290€ μπορείς να πάρεις την κινητάρα που λέγεται LG G2 δεν υπάρχει λόγως αγοράς αυτού κινητού αν η τιμή του κυμανθεί πάνω από τα 230με 250€ (και πολλά λέω). Κανονικά κοντά στα 200 πρέπει να το βάλουν. Απαράδεκτα τα spec που στην ουσία η μόνη διαφορά είναι στην οθόνη και στο auto laser focus. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Fail για μένα.

    • mysterious
    • mistac75 +1 και κανενας λογος να σε διορθωσει κανεις,μια χαρα τα ειπες.Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα με σενα,δηλαδη για ποιο λογο να το προτιμησει καποιος απο το εκπληκτικο LG G2.Γενικα ολα τα mini κινητα ειναι ενα fail marketing προιον μιας και το προηγουμενο μοντελο ειναι παντα πολυ καλυτερο!Μαλλον το οτι εχουν την στην ονομασια τους τις ναυαρχιδες των κινητων ειναι αρκετο για να πουλαει...

    • T_K_L_L_LUIGI
    • 1GB RAM (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) μάλλον κάτι ξέχασες Παναγιώτη,και όπως λέει ο mistac75 δεν αξίζει το συγκεκριμένο.

    • tycoonmaster
    • Παιδιά ,αν η τιμή του δεν είναι είναι έως 200 ευρώ, τότε LG G2 δαγκωτό! Μακάρι να είχα τα χρήματα να το έπαιρνα τώρα το G2 ! :)

*