Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Samsung Galaxy Tab A 10.1

Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των Samsung Galaxy Tab A, με πιο πρόσφατη προσθήκη να αποτελεί το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab A 10.1. Το συγκεκριμένο tablet, έρχεται με οθόνη IPS 10,1 ιντσών, ανάλυσης 1920x1200 και είναι εξοπλισμένο με το SoC Samsung Exynos 7870, το οποίο “φορά” τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53, ενώ ενσωματώνει και 2GB RAM. Επιπλέον, η ενσωματωμένη χωρητικότητά του θα είναι 16GB και φέρει δύο κάμερες, μία οπίσθια των 8MP και μια στο εμπρός μέρος των 2MP, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 7.300mAh και τρέχει το Android 6.0.1.

Τέλος, φαίνεται ότι η τιμολογιακή πολιτική της Samsung μένει ίδια σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αφού το νέο Galaxy Tab A 10.1 θα ξεκινά από τα €289 για το μοντέλο Wi-Fi και €349 για το μοντέλο που υποστηρίζει δίκτυα LTE έως και 300Mbps.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*