Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρώτο PS4 media remote control

Η Sony αποκάλυψε το πρώτο επίσημο universal media remote control για το PlayStation 4, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τα μέσα Οκτωβρίου. Η τιμή λιανικής πώλησής του θα φτάνει στα 29.99 δολάρια (για την αγορά της Αμερικής), ενώ μένει να μάθουμε περισσότερα για τη διάθεσή του στην αγορά της Ευρώπης τις επόμενες μέρες. Το PS4 Universal Media Remote θα μπορεί να συνδεθεί σε έως και 4 συσκευές: ένα PS4, μια τηλεόραση, ένα set-top box και ένα στερεοφωνικό. Στο μπροστινό του τμήμα θα υπάρχουν ειδικά πλήκτρα PlayStation, όπως το PS Button, το Options και το Share, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι βασικές λειτουργίες θα είναι προσπελάσιμες.

Η κατασκευή του φέρει την υπογραφή της Performance Design Products και την τυπική επιβεβαίωση συμβατότητας της Sony και ως εκ τούτου το πακέτο συνοδεύεται από τα επίσημα λογότυπα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*