Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Motorola Moto 360 δεύτερης γενιάς

Μετά από διαρροές και αποκαλύψεις η Motorola ανακοίνωσε επίσημα το δεύτερης γενιάς Moto 360. Το νέο gadget έρχεται σε αντρική (46mm) και γυναικεία version (42mm) αλλά και sport edition που αναμένεται λίγο αργότερα. Όλα τα μοντέλα, ανεξαρτήτως “προσανατολισμού” διαθέτουν κοινά χαρακτηριστικά: Επεξεργαστή 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400, 512MB RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο. Οι πρώτες διαφορές εμφανίζονται στη διάμετρο της οθόνης, ανάλογα το μοντέλο. Έτσι η αντρική σειρά (46mm) διαθέτει οθόνη 1,56 ιντσών (με ανάλυση 360x330) και μπαταρία 400mAh, ενώ η γυναικεία σειρά (42mm) φέρει οθόνη 1,37 ίντσας (360x325) και μπαταρία 400mAh. Όλες οι εκδόσεις προστατεύονται από Gorilla Glass 3. Το Moto 360 Sport θα διαθέτει επίσης GPS, λουράκι σιλικόνης και AnyLight display κάνοντας την πιο ευδιάκριτη σε κάθε πιθανό φωτισμό.



Σχεδιαστικά υπάρχουν μερικές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο μιας και πλέον το lock button έχει μεταφερθεί δίπλα στον αριθμό “2”, ενώ οι συσκευές διαθέτουν πλέον πιο παραδοσιακό λουράκι. Φυσικά θα υπάρχουν επιλογές για να “μοντάρετε” το δικό σας Moto 360 με λουράκια της επιλογής σας όσον αφορά υλικό και χρώματα. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε Google Store, Motorola.com και Best Buy, με τις τιμές να κυμαίνονται από 299 έως 429 δολάρια. Όσον αφορά διαθεσιμότητα η Motorola υποσχέθηκε νέες πληροφορίες σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*