Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note 7

Η Samsung παρουσίασε επίσημα στο πλαίσιο του Unpacked 2016 event το Samsung Galaxy Note 7, το νέο μέλος της γνωστής οικογένειας phablet της. Το Note 7 περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του περσινού μοντέλου (Samsung Galaxy Note 5), με το design και την αδιαβροχοποίηση του Samsung Galaxy S7 Edge. Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε έναν Qualcomm Snapdragon 820 (στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, σε όλες τις άλλες αγορές η συσκευή θα εμφανιστεί με τον Exynos), 4GB RAM, υποστήριξη ταχείας φόρτισης (και ασύρματης), 12MP camera με φακό f/1.7 και οπτικό σταθεροποιητή. Ο αποθηκευτικός χώρος του Galaxy Note 7 θα είναι 64GB, τα οποία θα μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση σχετικής microSD κάρτας. Ακόμη, η μπαταρία αυξήθηκε στα 3.500mAh.

Το Galaxy Note 7 έρχεται με dual-curved Super AMOLED οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών και ανάλυσης quad HD ανάλυσης (2560x1440 pixels), ενώ εγκαινιάζει και το USB Type-C charging. Προσπαθώντας να διαφορροποιήσει αρκετά τη συσκευή από τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge, η κορεατική εταιρεία ενσωμάτωσε στο Galaxy Note 7 iris scanner για ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα ασφαλείας. To Samsung S Pen παραμένει και στη νέα έκδοση της συσκευής με διπλάσια βέβαια επίπεδα ευαισθησίας (4.096) και αρκετά νέα χαρακτηριστικά με τη βοήθεια σχετικού software. H συσκευή θα κυκλοφορήσει με το Android 6.0 Marshmallow, ωστόσο θα αναβαθμιστεί σε Android 7.0 Nougat στο άμεσο μέλλον.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*