Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναμένονται πάνω από 5.800 περικοπές στη Microsoft

Η Microsoft φέρεται πως θα προχωρήσει στις μεγαλύτερες περικοπές θέσεων εργασίας των τελευταίων πέντε ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αναφέρει ότι οι μειώσεις θα επηρεάσουν πιθανότατα το τμήμα μάρκετινγκ, μηχανικής, καθώς και τους πρώην εργαζόμενους της Nokia. Οι περικοπές ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτερες από το 2009, όπου η εταιρεία μείωσε το προσωπικό της κατά 5.800 υπαλλήλους, ενώ οι περικοπές αναμένεται να επηρεάσουν επίσης το τμήμα μάρκετινγκ του Xbox.



Σημειώνεται ότι η αμερικανική εταιρεία απασχολεί 127.104 εργαζόμενους, ενώ δεν έχει γίνει σαφές πότε θα ξεκινήσουν οι απολύσεις, ωστόσο το Bloomberg αναφέρει ότι θα μπορούσε να είναι το συντομότερο, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Η ετήσια συνάντηση του τμήματος πωλήσεων της Microsoft έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου, την ίδια μέρα που η εταιρεία δημοσιεύει τα τελευταία της οικονομικά αποτελέσματα. Ο CEO της Microsoft Satya Nadella έχει υποσχεθεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας και στις 22 του μήνα οι περικοπές των θέσεων εργασίας αναμένονται ως μέρος της αναδιάρθρωσης και της ενσωμάτωσης του προσωπικού της Nokia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*