Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Huawei Y7 Pro (2019)

*
Η Huawei συνεχίζει την πορεία της, που στοχεύει να την εδραιώσει στη λίστα με τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως. Μετά από το λανσάριμα του Huawei P Smart (2019), τώρα έρχεται μια ακόμα οικονομική συσκευή, το Huawei Y7 Pro (2019). Με μια πρώτη ματιά, οι δυο συσκευές φαίνεται ότι μοιάζουν πολύ, παρόλα αυτά με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν αρκετές διαφορές. Στο εσωτερικό της συσκευής χτυπάει το Qualcomm Snapdragon 450 chipset, η LCD οθόνη έχει μέγεθος 6,26'', ανάλυση HD+ και η αναλογία της είναι 19:9. Διαθέτει 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ ευτυχώς δεν λείπει η επιλογή επέκτασης μέσω microSD. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα στα 13 MP με f/1,8 και αισθητήρα βάθους στα 2 MP. Η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 16 MP. Ακόμα η συσκευή έρχεται με Android Oreo και EMUI 8.2, Bluetooth 4.2 και 2.4 GHz Wi-Fi. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και σε επίπεδο ασφάλειας υπάρχουν βασικές λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου. Το Huawei Y7 Pro (2019) θα είναι διαθέσιμο από 5 Ιανουαρίου 2019 σε μπλε και μαύρο, ενώ όσοι το αγοράσουν τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, θα λάβουν ως δώρο ένα ηχείο Bluetooth.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*