Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν οι χωρητικότητες για τις μπαταρίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro Max, -20% στο 5G

*
Η ώρα της κυκλοφορίας των iPhone 12 και iPhone 12 Pro Max και οι πρώτες πληροφορίες για τις χωρητικότητες των μπαταριών τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στο iPhone 12 έγινε ένα teardown και αποκαλύφθηκε μια διαφορετική εσωτερική διάταξη σε σχέση με το περσινό μοντέλο, κυρίως λόγω του 5G modem. Σε ότι αφορά τώρα την μπαταρία, η χωρητικότητά της είναι 2815mAh, κάτι που σημαίνει πως κινείται στο -15% σε σχέση με αυτή του iPhone 11. Δείτε το σχετικό video στη συνέχεια του άρθρου.



Σε ό,τι αφορά το iPhone 12 Pro Max, μια αναφορά στην κινεζική TENAA αποκαλύπτει πως η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3687mAh, κάτι που το φέρνει στα 282mAh κάτω από την αντίστοιχη του iPhone 11 Pro Max.



Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν τα πρώτα test των δύο συσκευών που μαρτυρούν πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους πέφτει κατά 20% όταν είναι συνδεδεμένα σε ταχύτητες 5G. Το Tom’s Guide έκανε ένα σχετικό test με ένα browser script στα 150 nits και με επαναφόρτωση μιας σελίδας ανά 30 δευτερόλεπτα. Με αυτές τις συνθήκες, είχε τις παρακάτω μετρήσεις:

iPhone 12: 8 ώρες και 25 λεπτά σε 5G
iPhone 12: 10 ώρες και 23 λεπτά σε 4G
iPhone 12 Pro: 9 ώρες και 6 λεπτά σε 5G
iPhone 12 Pro: 11 ώρες και 24 λεπτά σε 4G

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*