Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το τελικό design του PlayStation VR2 headset

*
Η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό του VR headset του PlayStation VR2 και επιπλέον μας προσφέρει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο τελικό μοντέλο του PlayStation VR2 Sense controller. Controller και headset έχουν τον ίδιο, σφαιρικό σχεδιασμό, που αντιπροσωπεύει την οπτική γωνία 360 μοιρών, που θα αισθάνονται οι παίκτες ότι έχουν, όταν μπαίνουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του PS VR2 headset αντλεί έμπνευση από την οικογένεια προϊόντων του PS5, με την οποία μοιράζεται στοιχεία που έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό.



Σκοπός της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του είναι οι χρήστες να βυθίζονται τόσο στο περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που να ξεχνουν ότι χρησιμοποιούν ένα headset ή controller. Για τον λόγο αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία. Επίσης το PS VR2 headset είναι εφοδιασμένο με lens adjustment dial, οπότε οι χρήστες θα έχουν έναν ακόμα τρόπο να ρυθμίζουν την απόσταση των φακών από το μάτι τους, ώστε να βλέπουν όσο το δυνατό καλύτερα. Ακόμα υπάρχει ένα νέο, ενσωματωμένο μοτέρ για το feedback του headset, παρά το γεγονός ότι η συσκευή είναι πιο λεπτή σε σχέση με το πρώτο PS VR. Επιπλέον, τροποποιήσεις υπάρχουν και στον σχεδιασμό των αεραγωγών.



Περισσότερα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*