Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το foldable smartphone Huawei Mate X

*
Μετά τα teasers ήρθε η ώρα της πραγματικότητας για το πρώτο foldable smartphone της Huawei, το Mate X. Έρχεται με τεχνολογία 5G που βασίζεται στο Baolong 5000 modem της Huawei η οποία υποστηρίζει ότι πρόκειται για το ταχύτερο 5G smartphone. Επιπλέον η συσκευή υποστηρίζει SuperCharge στα 55W SuperCharge και η μπαταρία του γεμίζει κατά 85% μέσα σε 30 λεπτά. Σε tablet mode το Mate X έχει οθόνη 8” με ανάλυση 2480 x 2200. Όταν διπλωθεί η το μέγεθος της οθόνης του κυρίως στελέχους φτάνει τα 6,6” με ανάλυση 2480 x 1148 και αναλογία διστάσεων 19,5:9. Η άλλη πλευρά παίζει το ρόλο της δεύτερης οθόνης, οπώς στα nubia X και NEX Dual Display. Η συσκευή θα διαθέτει τέσσερεις αισθητήρες για λήψη υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και διαφημίζεται ως το πιο λεπτό αναδιπλούμενο smartphone, με πάχος 11mm, ενώ όταν δεν είναι διπλωμένο το πάχος του φτάνει τα 5,4mm. Εννοείται πως όλα τα παραπάνω χρειάζονται μεγάλη μπαταρία, για αυτό και η επιλογή μίας με χωρητικότητα 4.500 mAh. Ακόμα στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB-C και στο πλάι αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει σε χρώμα Interstellar Blue.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*