Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τα Windows 95 να «τρέχουν» στο Apple Watch

Ο προγραμματιστής Nick Lee δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, μέσα από το οποίο μας παρουσιάζει ένα Apple Watch να «τρέχει» Windows 95 και φαίνεται να είναι πιο λειτουργικό από ό,τι θα περίμενε κανείς. Όπως επισημαίνει ο Lee σε ένα blog post του, τα specs του Apple Watch είναι –προφανώς- πολύ πιο «ισχυρά» από αυτά ενός τυπικού Windows 95 PC, έτσι είναι λογικό να βλέπουμε το wearable της Apple να «σηκώνει» το παλιό λειτουργικό της Microsoft. Εννοείται ότι η εγκατάσταση δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση νέου λειτουργικού στο Apple Watch, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μη πιστοποιημένα apps. Ο Lee έπρεπε να τροποποιήσει το development software της Apple με μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δείτε το βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*