Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα renders του νέου Moto X

Οι Evleaks και HelloMotoHK διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα renders του επερχόμενου Moto X 2016, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το επόμενο flagship smartphone της Motorola. Από τις παρακάτω εικόνες φαίνεται ότι ο μεταλλικός σχεδιασμός του νέου Moto X αποτελεί και την μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα camera module, όπου στο κάτω μέρος της κάμερας εικάζεται ότι θα στεγάζει το το dual-LED flash module.



Άλλες αξιοσημείωτες σχεδιαστικές επιλογές περιλαμβάνουν τρία διακριτά πλήκτρα στο πλάι, μπροστινή κάμερα με LED flash, ενώ φημολογείται ότι το κεντρικό πλήκρο θα φιλοξενεί αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, στο πίσω μέρος εμφανίζονται μια σειρά από pins που εικάζεται ότι θα λειτουργούν ως dock connectors.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*